Mennyire sűrgős a törött lengéscsillapítót cserélni? (kép)
Kerék mellett turkáltam és megláttam, hogy a rugó el van törve. Ez mennyire veszélyes, tehát azonnal szerelőhöz kell mennem?
Továbbá időben ez meddig tart kicserélni? nem pénzben, az nem számít. De 2 nap múlva indulok külföldre.
Ford Fiesta, 2005
"de egy aránylag 4-500 ezer forintos autónál szerintem sok, ha félévente ráköltök pár tízezer, akár százezer forintot"
Ebből le kellene vonnod azokat a költségeket, amik egy tökéletes állapotú autónál is megvannak. Olajcsere, fékek, gumikopás, hűtőfolyadék, vezérműlánc, akkumulátor, lengéscsillapító, stb.
A maradékot meg nem ahhoz kellene viszonyítani, hogy mennyit ér az autó, hanem hogy mennyi használati értéket hoznak létre számodra. Hány évre oldják meg a hibát, illetve a javítás után Neked használati értékkel bír-e az autó. Kényelmes, elég nagy, elég erős, a szükséges mértékben reprezentatív, mennyire megbízható?
És tudsz-e hasonló használati értéket vásárolni, ha eladod és veszel egy másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!