Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire sűrgős a törött...

Mennyire sűrgős a törött lengéscsillapítót cserélni? (kép)

Figyelt kérdés

Kerék mellett turkáltam és megláttam, hogy a rugó el van törve. Ez mennyire veszélyes, tehát azonnal szerelőhöz kell mennem?

Továbbá időben ez meddig tart kicserélni? nem pénzben, az nem számít. De 2 nap múlva indulok külföldre.

[link]

Ford Fiesta, 2005

2022. jan. 11. 17:34
1 2
 11/11 krwkco ***** válasza:

"de egy aránylag 4-500 ezer forintos autónál szerintem sok, ha félévente ráköltök pár tízezer, akár százezer forintot"

Ebből le kellene vonnod azokat a költségeket, amik egy tökéletes állapotú autónál is megvannak. Olajcsere, fékek, gumikopás, hűtőfolyadék, vezérműlánc, akkumulátor, lengéscsillapító, stb.

A maradékot meg nem ahhoz kellene viszonyítani, hogy mennyit ér az autó, hanem hogy mennyi használati értéket hoznak létre számodra. Hány évre oldják meg a hibát, illetve a javítás után Neked használati értékkel bír-e az autó. Kényelmes, elég nagy, elég erős, a szükséges mértékben reprezentatív, mennyire megbízható?

És tudsz-e hasonló használati értéket vásárolni, ha eladod és veszel egy másikat.

2022. jan. 22. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!