Most viszek autót először forgalmiztatni, ilyem problémákkal átmehet?
Van egy apró kavicsfelverődésem a szélvédőn, ami csak az üveg külső részét nyomta be. Így vettem, semmi gond nem volt vele eddig.
A kesztyűtartómat nem lehet becsukni mert nem tettem még rá kilincset
A bal irányjelző lámpa(a kicsi ami az autó oldalán van) néha kijönn a helyétől picit. Van, hogy jobban is, mint kéne, mert az egyik bepattintója is letört, de a forgalmat nem szokta akadályozni.
Esetleg ezek nagy problémák? A kilincs kivételével a többit hogy oldjam meg? Pl index lámpát újra kell elektronikázni ha cserélni akarom vagy csak ragasszam oda?
Szélvédő sérüléssel elvileg nem megy át. Elvileg...
Az irányjelzőt kb. egy stekker lehúzásával lehet cserélni, filléres tétel, csináld meg.
Kérdező!
"mediki" -egészségügyi doboz a neve
"kesztyűtartó kilincs" - sosem láttam kilincset a kesztyűtartón
"indexlámpát ujra elektronikázni" - ha törött akkor cserélni kell.
"műkerék" -az mi?
"szerszámos láda" -sosem kellett műszaki vizsgára.
Hol élsz és milyen autóról van szó?
"Kavicsfelverődés amúgy vezetői oldalon van és kb babszem nagyságú."
Ha az ablaktörlő által törölt felületen belül van, akkor az a vezető látótere. Bukás. A babszem kavicsfelverődésnek nem kicsi, hanem nagy.
Ha ez nem volna, és nincs sok időd a vizsgáig, akkor azt mondanám, hogy ragaszd be az indexet pillanatragasztóval és rögzítsd a kesztyűtartót duct tape-el. Nyitva nem lehet, mert az balesetnél az utasnak sérülést okozhat.
Az indexlámpa cserénél hozzá kell férni a csatlakozójához. Ez néha nehéz. Ha a régit ki lehet húzni annyira, hogy a csatlakozó előjöjjön, akkor csak át kell dugni és a lámpát bepattintani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!