Lehet e bármi baja az autónak?
Szóval az esett ugy történt, megyek egy kétsávos uton este ful köd van, látom jönn szembe egy kamion eddig semmi probléma, egy pillanattal később kivágot mellőle egy valami terepjáró erős fék és jobra ki s telibe kaptam egy az utca szélén elhelyezett parkolás tiltó kis betontömböt jobb oldali kerékkel. Nem volt magas magas, else érte telibe a vázat, csak kicsit alján felhajlott a sárhányó . Lehet e valami a baja a hajtásnak , haza fele jövet nem éreztem rendeleneset , nincs is semmi látható baja csak alul sárhányó vissza hajlott
És igen muszály voltam oldalra rántani. És ge*i amire feleszméltem el hajtot a franba
itt van kép róla látszik hogy kicsit elvált a sárvédő a váztól , de azon kivel mindent rendben látok , sehol nincs a hegesztés se el törve , se a váz sincs sehol meghajolva azon környéken.
Ha a difiből nem folyik az olaj, nincs gond, kardán csak nem kapott, az feljebb van.
Hátul laprugós a Lada? (kissé rég volt már nekem....)
Nézd át azokat is, azok szoktak törni.
Azt leszámítva hogy kicsit rozsdás semmi extra gondot nem látok, Amúgy a LADA az bírja már amennyiben nincs szétrohasztva, meg ami kopik időben van cserélve, ezeket rosszabb utakra tervezték mint amik itt vannak.
Csináld meg ugyan ezt egy BMW-vel vagy egy Mazdával esetleg Mercivel ha a futómű nem szakad ki akkor már szerencséd van.
ohh szia te vagy a régi magyar tanárom? mizu hogy vagy?
viccet félre téve, igen vannak hibák, oszt? aki érteni akarja érti fogja nem azon egy mássalhangzón fog bukni az olvasó értelmezése szerintem.
képek alapján én nem mernék semmit kijelenteni
szerelővel nézessed meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!