130 km/h-nál véletlenül negyedik helyett másodikat váltottam. Lehet bármi baja az autónak?
Azóta már több, mint 100km-t mentem vele, úgy megy, mint eddig, de azért mégis aggódom.
(1.3 as Swift)
Sajnos megtörtént.
Nem tudsz te azzal az autóval 130-135 körül 2-est váltani,mert 95-nél tilt, afelett már konkrétan tépné a bakból ,meg mindent szét,illetve fizikailag sem tudnád.
Ha ez tényleg megtörtént, akkor kellemesen csalódtam a swift-ben. :)
Ha akkor nem jelentkezett probléma szerintem a vezetési stílusod mellett nem sokat rontottál rajta.
A vezetési stílust csak azért írom, mert ebben az esetben két szituációt tudok elképzelni:
1., 3-ból négybe kapcsoltál 130-nál (vagyis akartál). Jajjj szegény 1.3-as motor
2., (valószínűbb) 5-ből akartál visszakapcsolni 4-be 130-nál(!). Jajjj-jajjj szegény motor. :)
Annyit írj le légyszi,hogy fel is engedted a kuplungot?
Ha igen,mi volt a jelenség?
Egyáltalán be is vette a kettest,vagy csak oda akartad kapcsolni,de berecsegett?
Ne aggódj,Swift a lehetetlent is kibírja
Tapasztalatból hallottam,ez a 2.Swiftem
nemrégiben volt egy videó amin hasonló tempónál valami furgonban meg csinálták,azon nyomban szét szakadt minden.
gondolom innen jött az ötlet ehhez az értelmes kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!