Kresz elsőbbségadás nem megy miért?
Figyelt kérdés
Volt már olyan bárkinek is,hogy elméletben tudja az elsőbbségadást,viszont már a gyakorlatban nem nagyon?
Én most ezzel küzdök,mert elméletben tudom,de már gyakorlatban nem nagyon.
Lassan fogom fel,hogy mikor kinek lenne elsőbbsége.
Mit lehet ez ellen tenni,hogy gyakorlatban is menjen az elsőbbségadás?
2022. jan. 6. 17:08
11/15 anonim válasza:
Az szuper, hogy még tanulsz! Oktatódnak mondd ezt! Senki nem úgy született, hogy azonnal megy minden. ha bizonytalan vagy-amit az oktatódnak azért jó lenne látni-vegyél még 'vezetés órákat'. kerül amibe kerül, meg fogja hálálni magát az idővel. Már a jogsi megszerzésekor is lesz némi kis rutinod, amit idővel az agyad beépít a vegetatív rendszerek közé-amire ugye nem figyelsz külön, csak csinálod. Visszatérve a plusz vezetési órákra, ne sajnáld rá a pénzt és az időt, megmenthetik az életedet!
12/15 A kérdező kommentje:
10/ krwkco
Így azért már érthetőbb.
Köszi szépen.
2022. jan. 7. 12:09
13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos az oktatóm nem egy megértő figura,szerinte már menni kéne neki ha már levizsgáztam kreszből.
2022. jan. 7. 12:11
14/15 anonim válasza:
Akkor szar az oktató. Neki kellene a legjobban tudni, hogy a kezdő vezetőknek gyakran hirtelen kb kiröppen a fejéből ideiglenesen a tanult anyag, amikor élesben kerülnek egy forgalmi helyzetbe, amikor az autót is kezelni kell, plusz rosszabb esetben az oktató is stresszeli a diákot.
15/15 Dzsoki válasza:
Nem értem.Hogy közlekedtél eddig? Se bicikli,se kismotor? Egyébként,csatlakozom a 10-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!