Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktatok csak úgy autózni?

Szoktatok csak úgy autózni?

Figyelt kérdés
Beülni az autóba, esetleg berakni a kedvenc zenéd, és céltalanul menni 50-100 km-t?

2022. jan. 3. 10:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Autóval nem. Vonattal, busszal igen, mert úgy tényleg tudom élvezni a tájat, enni-inni valahol egy jót, ritkábban akár el is beszélgetni idegenekkel. Mondjuk én eleve az a típus vagyok, akinek az utazás nem ott kezdődik , hogy megérkezek valahová, hanem ott, hogy elindulok otthonról - tehát igazából az, hogy otthonról otthonra jutok el egy random útvonalon, az is egy kikapcsolódás számomra.
2022. jan. 3. 11:59
 12/22 anonim válasza:
47%
#8 dettó nálunk is szintén kisvárosban. Szerintem ez a falvak/kisebb városok helyi menőinek bevett szokása, nem tudnak mit csinálni. Persze lehet Pesten is van ilyen, csak ott nem feltűnő, de nálunk is. Ilyen szakadt verdákkal körözgetnek. Van olyan is, aki gazdag gyerek, és a terepjáróval nyomatja egy egész délutánon keresztül, vagy 20x körbe a városon, ami azzal az autóval nem keveset fogyaszt. Nekem 460 ft/os benzinár mellett nem fordulna meg a fejemben feleslegesen autókázni, de még nem is a pénz a legfőbb ok, hanem valóban a környezetet se szennyezem totál feleslegesen, meg az autót is feleslegesen nyúzom városban a semmiért.
2022. jan. 3. 12:00
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
12, pontosan :D De mi a jó ebben, hogy körbe körbe mennek? Esküszöm nem értem, és évek óta :DDD
2022. jan. 3. 12:04
 14/22 anonim válasza:
76%
Én sem. Amit egy korabbi válaszoló írt, hogy hegyvidéken autózni, azt meg is értem, de városba semmi értelme.
2022. jan. 3. 12:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Régebben igen, mert egy fos autóból szálltunk át egy normálisba és szerettünk vele menni jobbra balra céltalanul, mostmár megszoktuk és lett sajátom, amit sokkal jobbnak gondolok, csak az sokat fogyaszt és nem olyan kellemes váltogatni, ezért leszoktunk róla.
2022. jan. 3. 12:44
 16/22 anonim ***** válasza:
63%
Akkor csináltam ezt, amikor még a szüleimmel éltem, és a barátnőmmel élveztük, hogy az autóban töltött időben a saját terünkben vagyunk, mint "felnőttek". Olyan is volt, hogy a ház előtt egy órát ültünk a kocsiban és beszélgettünk.
2022. jan. 3. 14:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Persze hogy szoktam, bár van hogy van célom de az a cél is amolyan "csak úgy cél" pl 100km-re lévő tesco este 8-9 utáni érkezéssel.

Szeretek egyedül lenni, és istenigazából máshogy nem igazán megoldható, ezen felül a vezetés megnyugtat, szeretem hallani a motor hangját, szeretek váltogatni, meg úgy igazából összességében az autómat jobban szeretem mint az embereket.

2022. jan. 3. 17:45
 18/22 anonim ***** válasza:

Amikor meglett a jogsim és elvihettem anyukám autóját csináltam ilyet, főleg este amikor üresek voltak az utak és gyakoroltam is vele egy kicsit.

Mostmar hogy lassan 1 éve vezetek ha nem is naponta de 2 naponta, már szerintem eléggé unnam ahhoz hogy csak így vezetgessek a semmibe, persze szeretek vezetni, de örülök ha pl kiszabadultam a dugobol, és jelenleg időm sincsen rá, de egy kis stresszlevezetesnek tökéletes az ilyen aki szeret vezetni.

2022. jan. 3. 23:08
 19/22 anonim ***** válasza:

Bármikor és főleg hegyi utakon.

És még az sem baj ha van egy kis hó. Vagy még több.:D

2022. jan. 3. 23:34
 20/22 anonim ***** válasza:

Ameddig volt egy élményautóm amivel imádtam menni szép időben (BMW E36 kabrió soros hathengeres motorral), addig erre rendszeresen volt példa, van hozzám közel sok szép, kanyargós, hegyes-völgyes útszakasz, gyakran jártam oda autókázni egyedül is, párommal is, kikapcsolódásként.

Az az autó - most már úgy látom, hogy sajnos - el lett adva, azóta más projektek vannak, nem fér bele egy hobbiautó a büdzsébe, az unalmas céges Kia meg a szintén elég unalmas rohangálós autónk nem ösztönöz ilyesmire. Hiányzik is, nagyon szerettem azzal az autóval csavarogni.

2022. jan. 4. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!