Szoktatok csak úgy autózni?
Figyelt kérdés
Beülni az autóba, esetleg berakni a kedvenc zenéd, és céltalanul menni 50-100 km-t?2022. jan. 3. 10:39
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
38 szavazat
1/22 anonim válasza:
Motorral anno csináltam ilyet, persze zene nélkül. Autóval azért nem csinálok ilyet, mert ahhoz túl drága az üzemanyag😢
A motor meg beérte 3 literrel is.
Persze amikor a kovid miatt 280 volt a benya, akkor rossz volt a motorom, a kocsi meg szelepszárszimeringes lett, úgy meg csak akkor használtam amikor nagxon muszáj volt..
3/22 anonim válasza:
Jaa az kimaradt hogy 13 litert eszik a kocsim... Normál használat mellett
4/22 anonim válasza:
Ritkán, ha sok volt már az emberekből, vagy a magánéletemből. Ilyenkor elmegyek valamilyen hegyi útra, vagy szép városi környékre (pl. esztergomi Bazilika). A vezetés közben nem gondolok semmire, kikapcsol a látvány meg jó hangulatot ad.
Szép időben szoktam csak.
5/22 anonim válasza:
Nem szeretk pénzt kidobni meg környezetet sem szennyezni.
7/22 anonim válasza:
Mi számít "csak úgy"-nak? :) Autóval nem, de motorral szoktam menni rövidebb, 1 napos túrákra. Offroad is meg burkolt úton is. Mondjuk az általában nem céltalan annyira. De volt már talán olyan is.
8/22 anonim válasza:
7-es, én egy kis városban lakom, itt konkrétan a lefingott lyukas kipufogós Seat Cordobával azt csinálják a suhancok, hogy szó szerint körbe körbe mennek a városban :DDDD De komolyan. Sétálok haza 2 km-t éjszaka, és azalatt 3-4x jön szembe ugyanaz a kocsi, ugyanazokkal a srácokkal. Életérzés na :DDD (szánalmas)
9/22 anonim válasza:
Kocsival szinte soha, mindig van célom. Motorral szoktam.
10/22 anonim válasza:
Direkt erre vettem autót. :3 Imádok vezetni, imádom az autóm és ráadásul hegyek vesznek körbe gyönyörű szerpentines utakkal, úgyhogy minden héten legalább 1x, de inkább 2x mindig megyek "csapatni". :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!