Mi történt a 2000-es gyártmányú, 1.3-as Suzuki Swift-emmel, és miért nem tudom megjavítani? 14liter/100km átlagosan...
Szerelőktől kértem tanácsot, ezeket ajánlották és/vagy ennyire tudtam utána nézni. Nem értek hozzá, sajnálom. Nem volt random, próbáltam azokat cserélni, amik rosszabb állapotban voltak annál hogy csak tisztítsam, és abban a pillanatban úgy állapítottuk meg többen, hogy megoldaná a problémát.
De ezek szerint senki nem ért hozzá ebben a vonzáskörzetben... Minden általam ismert szerelőhöz elvittem, és vagy nem foglalkoznak velem, vagy nem oldják meg a problémát a végén, gondolom mert ők sem tudják, többszörös átnézés és veterán szerelő létükre, hogy mi lehet a baj.
Méress sürítést a hengerekben először, aztán lehet lambda szonda, átugrott vezérlés.
Azért egy 1.3-as swift ment mint a golyó, nekem az 1.2-es clio 300 ezer km-rel elég rendesen húz nagy emelkedőn felfele is.
Bár volt, hogy gyengébb volt, akkor a kartergáz szellőzés volt eldugulva. Csak hordta szét az olajat, az zavart, megcsináltam, és erősebb is lett, meglepő volt.
14 liter az kemény. A másfél tonnás v8-am nem eszik annyit, ha városon kívül használom.
Egyébként hol használjátok? Mekkora szakaszokat mentek vele egyszerre?
Azért mert normális autót kéne végre venned... lassan ideje lenne ezeknek a papírkocsiknak és társaiknak végre kifutni. Nem hiányoznak a 20+ éves tákolmányok az utakra.
És nem, nincs nekem se új autóm, de még csak fiatal se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!