Mi történt a 2000-es gyártmányú, 1.3-as Suzuki Swift-emmel, és miért nem tudom megjavítani? 14liter/100km átlagosan...
#10, akkor mit hisztizel?
Meg konkrétan milyen kárt okoz avval valaki, ha "20+ éves papírkocsikkal" megy ki az útra? Önmagán kívül esetleg, ha balesetezik?
Elmondom, ezekhez fillérekért vannak alkatrészek, így ezt az átlagmagyar jobban karban tudja tartani.
De a hozzád hasonló nagyonokos megvesz egy pár éves szart, amit nem tud fenntartani, és viszi majd a sufniműhelybe javíttatni.
Na az igazi tákolmány az az.
Bár gondolom neked mindegy, hogy egy pár féktárcsa előre 10 ezer, vagy 100 ezer.
Sok kivagyi fiatal megveszi a drága prémiumvackokat, és életveszély állapotban közlekednek vele az utakon.
A nyárigumis BMW:
“ Bár gondolom neked mindegy, hogy egy pár féktárcsa előre 10 ezer, vagy 100 ezer.”
Nesze párban féktárcsa béjemvéhez 10 ezer felett valamivel.
És ne gyere azzal, hogy a buzukihoz gyári japánt kapsz tízezeré’.
"Azt elfelejtettem leírni, hogy gázadásra hűvösebb motorral nagyon torpan"
Érdemes lenne megnézni a gyertyákat is, hogy egy ilyen hideg motoros járatás után mit mutatnak? Szegény vagy dús keverék látszik-e rajtuk? Esetleg benzinlucskosak a kimaradt gyujtás miatt.
Köszönöm azoknak, akik értelemeset fűztek hozzá, illetve nem egymással vitáztak. #4, #5, #7, #15: megnézem, köszönöm. #6: semmit nem jelzett. #9: Városban használom, általában 10-20km-eket megyek vele, de volt, hogy 100km-en autópályán teszteltem, és akkor is 12.5 volt. #13: Nem szivárog, azt gondolom látnám, mert lecseppen, de többször járatom garázsban, úgyhogy azt észrevenném.
Nyugodtan lehet még írni, ha valakinek van egyéb ötlete
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!