Hülye vagyok, hogy személyi kölcsönre vettem autót?
Figyelt kérdés
Álomautó, szembe jött egy jó ajánlat, amit nem akartam kihagyni, pénzem viszont nem volt sok, hogy egy összegben ki tudjam fizetni, így személyi kölcsönnel vettem meg. Tudom fizetni, nemsokára vissza is fizetem, az autó is hibátlanul működik, de néhány ismerős szerint ez akkora hülyeség volt, mint még semmi más.2021. dec. 27. 19:27
11/18 anonim válasza:
Linglong csingcsanggal nem hatékony a kotró. 😆
12/18 A kérdező kommentje:
Bocs, fáradt vagyok, már pár hónapja visszafizettem. A kérdésben nem tudom miért írtam, hogy még fizetem. :D
2021. dec. 27. 20:21
13/18 A kérdező kommentje:
Na, azt soha.
2021. dec. 27. 20:22
14/18 anonim válasza:
Ha ki tudod fizetni és akkor sem lesz gondod belőle, ha totálkár a kocsi, akkor nem gond. Én is így vettem álomautót, 3,3-hoz 1 millió személyi kölcsönt. Simán visszafizettem, nem volt probléma
15/18 anonim válasza:
Szerintem ez egy elég vakmerő pénzügyi manőver volt.
Ha bármi lett volna az autóval (összetöröd, beszarik valamelyik drága alkatrész), akkor ott állsz pénz és autó nélkül.
16/18 anonim válasza:
hitelre autot? raadasul hasznaltat? haat erdekes dolog. mindenki addig nyujtozkodjon amig a takaroja er..
17/18 anonim válasza:
Te tudod milyen anyagi helyzetben vagy és mennyire volt szükséged erre az autóra.
Személy szerint hitelt soha nem vennék fel kocsira. De még csak az sem jó érzés, hogy majdnem lenullázom a bankszámlámat egy új autó miatt. Itt az oldalon, már engem is hülyéztek le, mert a spórolt pénzemből autót vettem. Szóval ezzel ne foglalkozz!
18/18 anonim válasza:
A hitelt idióták adójának is hívják, szóval jah faxság volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!