Ennyiért lehet jó automata váltós autót venni?
1 milliót tudok rászánni az új autómra, viszont mindneki azt mondta ha szóba hoztam hogy jaja ennyiért csak 20 éves automatát kapok,ami ha tönkremegy -márpedig egyhamar tönkremegy- akkor többe kerül mint maga az autó.
Sajnos egyedül nőként kell neki vágnom a vásárlásnak, nincs senkim aki segíthetne így elég könnyű rossz vásárt csinálom.
A váltó mindenképp drága, ha tönkremegy.
Egyébként 10-ből 7 autószerelő belemenne, hogy ha kinézel 2-3 kocsi, menjen veled, feküdjön alájuk, dugja rá a diagnosztikát és keresse a jó vételt. Nyilván nem ingyen, de ne túlozz, hogy nincs segítséged. Ha nincs pénzed rá (mert nem 2.000-ért fognak segíteni), az megint más.
Nyilván, a végső menet az ez. Viszont ha megnézed nagyon sok automata autó van 1 millió alatt. Már az elindulassal vannak bajok. Ha én kihivom a szerelőt annak az adott autónak a helyzetéről tudok meg információkat.
Nekem általánosságban lenne szükségem információra, mire érdemes egyáltalán időt szánni.
Jól mondják, ennyiért öreg automata van, ami ha tönkremegy gazdasági totálkár, de jó eséllyel megfizethetetlen egy olyan személynek, akinek csak ennyije van autóra.
Én azt mondanám, hogy olyan 2 millió körül lehet automatában gondolkozni nagyjából. Persze nem aranyszabály. De pl. Golf V-öt már nem vennék automatával, Golf VI-ot mernék.
Nincs segítséged, akkor vásárolj. A kinézett autót is is szívesen véleményezzük hirdetés alapján (de azért fenntartásokkal kell kezelni), teli van a net véleménycikkekkel, és át is lehet nézetni egy kis pénzért. 10-20k egy 1M beruházásnál bele kell férjen
9 autószerelő vagy?
Akkor vegyen fakerekű Frédi lábbalhajtóst, abban semmi nem romlik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!