Hogyan tudom kikérni az autóm elektronikus szervizkonyvét?
Figyelt kérdés
Vettünk egy autót, és elvileg elektronikus szervizkönyves. Audirol van szó. Hogy tudom azt lekérdezni? Vagy hol? Bemegyek egy markaszervizbe, és pénzért elmondják?2021. dec. 25. 19:11
1/7 anonim válasza:
ha márkaszervizbe vitték, ott van nyoma az adatbázisban, de általában ez csak szöveg, mert úgysem tudod megerősíteni vagy cáfolni valóságát
2/7 A kérdező kommentje:
De bármelyik markaszerviz tudhatja, vagy csak az, ahol csináltak?
2021. dec. 25. 19:38
3/7 anonim válasza:
Nem tudom hogy kiadják-e, anno nálam BMW-nél volt olyan, hogy én is ki akartam kérni. Olvastam erről cikkeket, ott írtak olyat is hogy mivel nem az első tulaj kéri ki így nem adhatják oda. Végül nem jártam ennek utána, de érdemes lenne.
4/7 anonim válasza:
Márkán belül bármelyik, mert egy központi adatbázisból működnek
5/7 anonim válasza:
#2 Ezek már nem papír-alapúak, online vannak és központi adatbázis tárolja ezeket az adatokat, szóval akár a világ másik felén is ki tudnád kérni.
6/7 A kérdező kommentje:
De akkor szerintetek ki sem adnák? Hogy próbáljam meg? Személyesen, vagy hívjam fel őket, hogy van-e rá esély
2021. dec. 25. 20:07
7/7 anonim válasza:
Jó kérdés, hogy kiadják-e. Anno mikor a kocsit vettem, nekem sem adták ki vétel előtt. De telefonon azt mondták, hogy vásárlás után sem adják ki visszamenőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!