Az nagyon gáz ha egy autóvásárláshoz odahívom az egész családom + egy szerelőt is?
Harmadik autót tervezek venni. Meg akarom mutatni az egész családomnak , gondoltam hogy odahívnám a vételhez anyukámat, apukámat, páromat , nagymamámat, legjobb barátnőmet, párom anyukáját , egy nénit a házból akivel anyukám nagyon jóban van, meg egy szerelőt aki 10ért megnézi nekem a kocsik állapotát és velük lenne aznap.
2-3 különböző kocsival mennénk.
Ez az eladónak mennyire lenne problémás?
Csak tényleg nagyon meg akarom nekik mutatni hogy milyet veszek hogy ne utána menjen az elégedetlenkedés mint a második kocsimnal.
25/n
Ha a főnököd egy szerelő (tehát mondjuk inas vagy egy szerelőműhelyben, és annak van egy csúcsfőnöke), akkor oké, de amúgy nem.
Komolyra fordítva a szót:
Egy embert vigyél, akinek van műszaki érzéke/vénája/beállítottsága, ért az autókhoz, szokott és tud vezetni (a jogosítvány olyan beugró alapkövetelmény, mint a hivatásos sofőrködéshez a PÁV), sokszáz, sokezer autót látott már ÉS megbízol benne, hogy nem ver át.
Szerintem ez nagyon túlzás.
Én a helyedben elvinném Apukádat a párodat és a szerelőt,annak úgy van értelme,mert így alapos vagy,meg esetleg ha téged az megnyugtat akkor vidd el azt aki a 2. autódnál először kezdte ócsárolni a kocsit,bár ezt nem javaslom mert ki billenthet a saját döntésedből és rád erőlteti azt ami neki tetszik és nem neked,nehogy úgy járj hogy olyan kocsit veszel ami neki tetszik és neked nem.
Egyébként át érzem a helyzeted,míg szüleimmel laktam én is megkaptam "zsüritől" az osztályzást,és engem is zavart,de el kell engedni ezt az érzést,tiéd lesz a kocsi,te fogod használni nem ők,ők azt mondják amilyen kocsit ők szeretnének,ha jól át gondoltad és a szerelő is azt mondja hogy jó és neked tetszik vedd meg.31F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!