Az nagyon gáz ha egy autóvásárláshoz odahívom az egész családom + egy szerelőt is?
Harmadik autót tervezek venni. Meg akarom mutatni az egész családomnak , gondoltam hogy odahívnám a vételhez anyukámat, apukámat, páromat , nagymamámat, legjobb barátnőmet, párom anyukáját , egy nénit a házból akivel anyukám nagyon jóban van, meg egy szerelőt aki 10ért megnézi nekem a kocsik állapotát és velük lenne aznap.
2-3 különböző kocsival mennénk.
Ez az eladónak mennyire lenne problémás?
Csak tényleg nagyon meg akarom nekik mutatni hogy milyet veszek hogy ne utána menjen az elégedetlenkedés mint a második kocsimnal.
25/n
"már odaérne 2kocsi és mondanám az eladónak hogy várjon még mert még jönnek"
Na, ekkor hagynám ott az egész vándor cirkuszt.
A család felesleges... A párod untig elég, ha ő ragaszkodik hozzá. (Ha jól értem, te a férfi vagy.)
Anyós, após, anyu, apu totál felesleges oda.
Akit vinnék, az egy szerelő. (Neki annyit mondanék, hogy figyelj, megfizetlek, de kérlek, légy kíméletlenül kritikus és nagyon őszinte)
Utána elvonulnék vele akár a saját szerelőműhelyének irodájába, akár egy kávézóba, és kifaggatnám.
Ha ő ajánlja, hogy megvegyem az autót, akkor megvenném. Ha nem, akkor lebeszélhetné a tulaj nekem a csillagokat az égről, akkor sem venném meg, max. akkor, ha arról tárgyalhatnék vele, hogy mennyit, konkrétan hány %-ot enged az ár feléből. De leginkább akkor sem.
27-28!
Közismert troll Szilvi-
Minden kérdése ilyen magas színvonalú. Volt egy yarisos szériája is.
Más területen is szorgalmas:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!