Az nagyon gáz ha egy autóvásárláshoz odahívom az egész családom + egy szerelőt is?
Harmadik autót tervezek venni. Meg akarom mutatni az egész családomnak , gondoltam hogy odahívnám a vételhez anyukámat, apukámat, páromat , nagymamámat, legjobb barátnőmet, párom anyukáját , egy nénit a házból akivel anyukám nagyon jóban van, meg egy szerelőt aki 10ért megnézi nekem a kocsik állapotát és velük lenne aznap.
2-3 különböző kocsival mennénk.
Ez az eladónak mennyire lenne problémás?
Csak tényleg nagyon meg akarom nekik mutatni hogy milyet veszek hogy ne utána menjen az elégedetlenkedés mint a második kocsimnal.
25/n
Szilvike, írd ki a névsort is!
Kalányos Vince Emánuel, Kalányos Ronaldo, Kalányos Hürrem, Kalányosné Lakátos Eszmeralda, Lakátos Miguel, Ránczné Kalányos Paulina stb.
Szerintem hívd meg a piacról a zöldséges bácsit, random járókelőket, a blaháról az első 10 autóst aki valamiért DUDÁL. valamint a mónika, és a balázs show stábját is. :D :D
Mondjuk ha hozzám ilyen lincselő csőcseléknek látszó társulat akarna jönni akkor egy mondatban idézném a názáreti Blájent és annyit mondanék hogy "Menjetek a picsába!" :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!