Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogót tudnátok nagyobb...

Robogót tudnátok nagyobb darab kb 150 kg embernek? Többi lent

Figyelt kérdés

Csak kis cm3 jöhet számításba nagyobb nem jó .

Csak ami B jogsival vezethető

Köszönöm ha segítetetek

2021. dec. 22. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

150kg-val ajánlom hogy csináld meg a korlátlan A-t és normális motorok közül válogathatsz, amiknek van dinamikája, 50-es robogóból egy sem fog jól menni a súlyod miatt, ehhez kellene egy 500as robogó.

Ha nincs kereted a jogsira, akkor engedd el a robogót, és maradj az autónál, mondom ezt úgy hogy nekem soha eszembe nem jutott 50-es robogót venni, semmirevaló, az autósok sem örülnek neki, de cserébe pörgetni kell azért a kemény 50-60km/h sebességért.

2021. dec. 22. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Az 50-es jó ha 30-at tud menni egy ilyen súly alatt, azt is szenvedve kinlódva.

Szerintem is vizsgázz le nagyobbra.

2021. dec. 23. 06:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Na, ez a kérdés engem is érdekel!

Gondoltam már rá, hogy városon belül munkába járásra jó időben nem az autómat kínoznám, hanem vennék egy 50-es nagy kerekű robogót. (Csak újban gondolkodnék, de ez most lényegtelen.) De az tart vissza, hoyg 100-105 kg vagyok és nem az Alföldön lakom, emelkedő is lenne út közben. Ami egy autónak meg se kottyan, de nem vagyok benne biztos, hoyg egy robogó nagy vidáman szaladna fel a súlyommal. Kipróbálni sajnos nem tudom, csak akkor derülne ki, miután megvettem a gépet.

2021. dec. 23. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!