Gazdinfo diploma + angol nyelvvel van lehetősége az embernek minőségbiztosítási mérnöknek lenni egy nagyobb cégnél?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 15:53
1/4 anonim válasza:
Persze, simán. De miért nem mész akkor egyenesen minőségbiztosítási szakmérnök képzésre az Óbudaira, ha eleve ez a célod?
2/4 anonim válasza:
Hát lehet velem van a baj, de én úgy tudom, hogy a minőségbiztosítással gépészek és villamosok foglalkoznak tekintve, hogy ők találkoznak mérőműszerekkel és mérésekkel is foglalkoznak, gazdinfó pedig ettől elég távol áll. Minőségbiztosítás pedig mérések nélkül nem igazán tudom, hogy menne.
3/4 anonim válasza:
2. Nem csak műszaki minőségbiztosítási rendszerek léteznek. Van például az ISO 9001-es vállalatirányítási minőségbiztosítási rendszer is, vagy az ISO 14001-es környezetirányítási rendszer stb. Például [link]
Ahol az a minőségbiztosítás tárgya, hogy milyen sorrendben rakod be a hamburgerhusit sülni a tepsibe, ott nyilván nem kell gépészmérnök.
4/4 anonim válasza:
3
Valóban lehet igazad is, viszont minőségbiztosítási mérnök volt megnevezve. Annak pedig általában nem sok köze van a hamburgerhúshoz a mekiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!