Muszerfalon az olaj jelzes kigyullad es sipol, pedig van olaj, mi a baj?
"Valamelyik biztositekot ha kihuzom elmulik?"
Húzd ki mindegyiket. Elmúlik.
A palca azt mutatja, hogy van-e benne olaj. Az olajnyomas-jelzo meg azt, hogy a megfelelo helyeken van-e az az olaj, azaz keni-e a motort.
Mondjuk aki egy hibat a hibajelzo biztositekanak kihuzasaval akar javitani, annak asz'szem felesleges barmit magyarazni, ugyhogy nyugodtan menj tovabb az autoval ameddig csak akarsz (meg foleg ameddig tudsz).
Szia!
Én kicsit kedvesebben írok erre,mint a többiek :)
Olajnyomással van gond valószínűleg, így ne használd,mert aztán kuka lesz az egész.. rá kell méretni szervizbe, szerelőnél van e olajnyomásod,hol a gond..
Üdv:)
#6 Ha szeremcséd van akkor csak a jeladó ment tönkre, és azért ad random jelzéseket, ez még a szerencsésebb eset, de azért aggodalomra ad okot.
De ha tényleg nem megfelelő az olajnyomás, akkor szétkoptatod a motort, rosszabb esetben tréleren végzi a kocsid, de mindkét esetben kuka lesz a motor.
5os vagyok,és szívesen. :)
Ezzel amit írsz csak az a baj,hogy addig lehet megszorul a motor,és út közben lerobban az egész,és motorcsere..
Egyébként érdekes..többnyire kis sebességnél szokta ezt csinálni és ha oda taposol neki,elhallgat..( régebbi autók) nálad ez fordítva van,de ez akkor is olajnyomás..vagyis a leirtakból..
Előtte esetleg egy magán kis gyors szerviz,műhely,sima szerelő maszek,bármi, bárki szerintem ,ha mondod neki ,h mérjen már rá az olajnyomásra mert folyamatosan sipol,de csak ennyit kérsz,egyelőre nem kell megcsinalni meg semmi,annyit lehet megtesznek gyorsba :) és megkimeled magad lehet egy motorcseretol.
Mérnék egy olajnyomást! Attól, hogy az olaj szintje rendben van, nem biztos, hogy az olajnyomás is megfelelő. Erre utal az is, ha rendszerint alacsony fordulaton villan ki.
Ha az olajnyomás rendben van, lehet szenzor, vezetékelés (kontakt) hiba is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!