Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Majom-banán példa. Csak én...

Majom-banán példa. Csak én akadok ezen ki, mint egy sezlonrugó?

Figyelt kérdés
Úton-útfélen ezt hallom, ha a német trióról van szó. Sokszor egy A4, vagy A6 alkatrész árát egy Swifthez, Yarishoz hasonlítják, nem gondolnak abba már bele, hogy egy Mondeohoz, vagy bármilyen más kategóriatárshoz hasonlítsák azt a nyamvadt A6 Audit. Lehet, bennem van a hiba, de volt pár Audim, s egyikkel se volt különösebb probléma, az alkatrész árai se voltak sokkal húzósabbak mondjuk egy C Vectránál, ami ugyancsak egy jó kocsi, szerintem. Itt inkább ezt a jelenséget nem tudom hova tenni. Mondjuk abból szempontból lehet benne valami, hogy sok esetben nem pont az a célközönség, akiknek való bármilyen prémiumautó, de ez nem gondolnám, hogy a BMW, Audi hibája.
2021. dec. 19. 02:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
6. Na ja. Ezt mondjuk én se értem, miért sajnálatra méltó egy 1.6 Crtdi A3, vagy egy C4 A6 2.5 tdi, ami nem mellesleg a legmegbízhatóbb autók között van nyilvántartva. Én se az AMG Mercit hoztam fel, direkt. Meg miért lenne 20 éves korára feltétlenül kotla egy Audi. Na mindegy, az is egy vélemény végülis.
2021. dec. 19. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!