Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lesz ha banánt dugok a...

Mi lesz ha banánt dugok a kipufogóba?

Figyelt kérdés

Nem tud kimenni a füst, és bemegy az utasfülkébe? (vagy hogy hívják...) Vagy felrobban a motor? Vagy csak szimplán nem indul el a kocsi?

Van egy szomszéd akit nem kedvelek, mert olyan hangos az autója hogy alapjáraton remegnek az üvegek tőle... remélem érthető amire gondolok :D

#banán #kipufogóba
2015. ápr. 7. 20:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
54%
Próbáld ki.
2015. ápr. 7. 20:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kipufogó végén nem tud távozni a gáz, akkor megpróbál máshol kijutni. Ha valahol lyukas a kipufogó, ott fog dőlni kifelé. Ha nem lyukas, akkor nem tud kijutni a motorból. Felrobbanni nem fog, nem lesz benne akkora nyomás, viszont mivel a kipufogógáz nem tud eltávozni a hengerből, nem tud megtelni friss keverékkel és rövid idő után lefullad az autó.
2015. ápr. 7. 20:52
 3/11 A kérdező kommentje:
az épp elég lenne... egy célzás. Csak nem vagyok szakértő a kocsikban, és ha a gólya befészkel a kémény tetejére akkor visszajön a füst és... csak nem akarom hogy valami baj legyen :D
2015. ápr. 7. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Ne csodálkozz,ha utána esetleg téged is ér valami "véletlen" baleset pl. Miért nem tudod megmdondani neki,ha bajod van vele?? Másnak a tulajdonát,amiért dolgozott nem túl szép dolog tönkretenni..
2015. ápr. 7. 20:58
 5/11 A kérdező kommentje:
kétlem hogy ezzel tönkretenném...
2015. ápr. 7. 21:07
 6/11 anonim válasza:
61%
miért tenné tönkre? A legnagyobb baja az lehet, hogy lefullad az autó. Ez még semmi ahhoz képest amit én találtam ki...A cigányok az utcánkban mindig az úton parkolnak és egyszerre csak 1 autó fér el mellettük úgyhogy elhatároztuk a haverokkal, hogy bele fogjuk borítani az árokba a kocsijukat. Akkor majd nem parkolnak az útra :D
2015. ápr. 7. 21:08
 7/11 A kérdező kommentje:
utolsó: ez messze felülmúlja az én kis csínytevésemet :D Azért én nem tenném, elég nehéz, de neked azért sok sikert :D
2015. ápr. 7. 21:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdező te vagy vmi szabadbölcsész lehetsz vagy vmi 12 éves kisgyerek. Miért tenné tönkre? Mondjuk ha pl. katalizátor ha megpusztul,akkor gondolom kifizeted majd neki.. hülyegyerek
2015. ápr. 7. 21:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Még siheder koromban krumplit dugtunk egy haver Ladájának a kipufogójába, de ha gázt adott mindig kilőtte. Erre befogtam a csövet a talpammal, hogy ne tudja kilőni, ő adott egy kövér gázt, a következő pillanatban hangos durranás és hatalmas koromfelhő közepette szétrobbant a hátsó dobja. Először meglepődtünk, majd percekig fetrengtünk a röhögéstől, mert kiderült, hogy a teljesen szétrohadt kipufogódobja, már nem bírta a túlnyomást :)

Mint írták már, egy jó kipufogórendszernél vagy kilövi, vagy egyszerűen leáll a motor.

2015. ápr. 7. 22:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Valami nagy okos lehetsz, kerdezo. Gondolod ezzel megoldod a problemadat, es holnaptol a szomszed rohan a szervizbe halkabba tetetni a kocsijat, hogy neked nyugtod legyen?

Inkabb az eszed hasznald es kommunikalj vele, tudod, beszelsz, irsz neki, hagysz egy cetlit a szelvedon, akarmi.

Ha bedugod a bananat a kipufogoba es pl. lefullad a kocsi, kinyomozza az okat, megtalalja a banant es sejteni fogja, hogy vki oda rakta. Ha rad fog gyanakodni akkor ne varj tole semmi kedvesseget a jovoben, pl. te bajba kerulsz, mert pl. kizarod magad es elkerhetned a telefonjat, hogy segitseget hivj, vagy akarmi bajod eshet, amikor jol johet, hogy o ott van a szomszedban es ha segiteseget kersz, majd kapsz tole te is egy banant...

2015. ápr. 8. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!