Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért jó halogatni egy gépjárm...

Miért jó halogatni egy gépjármű műszaki vizsgáját?

Figyelt kérdés
Most a veszélyhelyzet miatt van ez a bizonyos szabály. Ezzel kapcsolatban hetente legalább egy kérdés van itt az oldalon. De mire jó nem elvinni időben leműszakiztatni a kocsit, hanem halogatni? A vizsgapontok, autószervizek általában ugyanúgy nyitva vannak. Tehát nem látom fizikai akadályát. Megúszni meg úgysem lehet, előbb-utóbb úgy is meg kell csináltatni, nem lehet a végtelenségig húzni. Gondolom az olajcserét sem halogatja senki csak azért mert veszélyhelyzet van. + amúgy sem árt legalább két évente beméretni a fékeket, lengéscsillapítókat, kibocsájtást, hogy minden rendben van. Vagy én gondolom rosszul? Nekem februárban fog lejárni a műszakim, meg se fordulna a fejemben, hogy ne csináltassam meg, hanem halogassam.
2021. dec. 18. 12:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
58%

Itt azt kell látni szerintem, hogy lusta az emberek egy resze, a masiknak meg muszaly kocsiba ülni. Édes mindegy, hogy 30 millas, v 300 ezres a kocsi ertéke, vannak feltételei az üzemeltetésének. Ilyen a műszaki is. Meg kell csinaltatni es kész.

Aki a párszázezres kocsikra köpköd, az biztos abban, hogy a 1.5-4 millas német importkocsi legrugóját fogják-e előbb kicserélni mint egy 20 éves opelre venni egy kipufugót?

2022. júl. 30. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!