Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen könyveket ajánlanátok...

Milyen könyveket ajánlanátok egy laikusnak a gépjárművek felépítéséről, szereléséről?

Figyelt kérdés
Nem sok tapasztalatom van e téren és szeretném fejleszteni magam, kicsit bizonytalan vagyok, mert sok könyv van, de főleg régebbiek. Van esetleg olyan, ami nem kifejezetten szakembereknek van, tehát laikusok is megértik könnyen, illetve naprakész?

2021. dec. 5. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézz youtube videókat. Látod is, hogy mit csinál. Küldhetek neked könyvet, de az előszón kívül nem sokat fogsz megérteni belőle.
2021. dec. 5. 11:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Vegyél egy németből behozott valamit és mire rendbe teszed más meg tanultad minden részét.
2021. dec. 5. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó ötlet az Osztrák kocsi, de a tenger melletti a kedvencem.
2021. dec. 5. 16:11
 4/4 hosaxx ***** válasza:
A legtöbb autóhoz lehet venni szerelési és javítási kézikönyvet.Sajnos a netről nem mindet lehet tölteni. Javaslom ha le tudod tölteni vagy ha beszerzed eleinte csak kisebb javításokhoz kezdj hisz komolyabb beavatkozásokhoz megfelelő célszerszámok kellenek meg tapasztalat. Nekem volt egy opel f astrám annak le tudtam tölteni a javítási kézikönyvét és igen sok dolgot meg tudtam az alapján javítani. Egyébként a you tubon illetve vannak a neten különböző autós fórumok, autódoc azok is tudnak segíteni.
2021. dec. 6. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!