A romák miért nem szeretik a motorokat meg a motorozást?
Szerintem nem azért mert nem tudják megfizetni, egy motornál lényegesen drágább autókkal szoktak járni!
Egyszerű az oka, ösztönlények, a rajoskodás, a villogás, a kivagyiság náluk a szempont!
A csóróbb is megveszi a lerúgott 20-30 éves S Mercedes-t
A gazdagabb meg szintén az új vagy fiatal S Mercit vagy A8-at vagy 7-es bömöst! Lényegtelen...
Az egész arról szól, hogy rá dől a putri, mert igénye a béka segge alatt van, de a kivagyiság és rajoskodás, magyarul a díszlet a minden a c típusúaknál.
A motornál mit lehet rajoskodni?
Azért nem kéne általánosítani... Kaptam már pár ajánlatot rossz környékeken motorozva, hogy majd ő megveszi. Oszt amikor mondom hogy nem eladó, akko meg "Na de mégis, mondjá má' egy árat öcsi" 🤷♂️
Volt hogy egy napbarnítottalegény megállított, hogy nincs e nálam fujtató mert defektes a kereke. Mondtam hogy nincs, ekkor kis gondolkozás után megkérdezte hogy nem adom el neki a motoromat, azzal haza tudna menni legalább... A kocsit elnézve, lehet hogy zsebből kifizette volna a motor árát.
A másik meg Biztonságos üzemeltetés tanfolyamon, mikor motorral mentem, le sem tudta venni a szemét a motorról. Kérdezte hogy kipróbálhatja-e, mennyit fogyaszt, stb..
Motoroznak azok, csak nem feltétlenül a te tarsasagodban állnak meg.
Egyébként elég sok roma motorozik, nem feltétlenül kell korom feketének lennie egy romának.
Csak azért nem tűnik fel, mert nem olyanok, mit azok a társaik akikről állandóan rosszat hallani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!