103 millióért BMW?
Figyelt kérdés
Ez valami Spéci Béci lehet security bódéval.
Egyébként az eggyel olcsóbb is nevetséges 59 millióért. Ráadásul az nem spéci bódés. 59 millió BMW-ért? Komolyan erre vágyik egy tehetős üzletember? A Bentley már smafu?
2021. dec. 17. 12:29
1/19 anonim válasza:
Ha egy BMW ennyi, akkor szerinted mennyi lehet egy ilyen szinten páncélozott Bentley? Egyébként meg ilyen értéknél nem azok a szempontok számítanak, ami a mezei közlekedőedényben gondolkozó csóróknál
2/19 anonim válasza:
Szerintem ez inkább elírás lehet, az 13 millió akar lenni csak közé csúszott egy nulla. Bár 13 misi meg egész sovány egy ilyen kocsiért.
3/19 anonim válasza:
Ha erre vágyik, akkor tudnak ilyet gyártani. Azért van oda írva, hogy rendelésre. Nem tartanak 1 szalonban sem. De ha kell, megcsinálják.
4/19 anonim válasza:
Jah bocs, hogy péncélozott....
Hát figyelj, nem a 10 millis vaslemez fogja meg a lövedékeket, na meg azt be is kell dolgozni, ilyen autónál egész igényesen.
5/19 A kérdező kommentje:
Akkor is csak egy BMW. Foshatár. Nekem is volt BMW-m, 4 millióért vettem használtam, ami új korában 15 körül volt. Ennyire tartják ezek az árukat.
2021. dec. 17. 12:56
6/19 A kérdező kommentje:
És nem régi volt.
2021. dec. 17. 12:56
7/19 crudy válasza:
A piac árazza be az autókat. A használt bmw-k kevésbé kelendőbbek mint az újak. A nagytöbbség aki ilyet vesz szeretné újonnan megvenni. Egy astrát nyilván szivesen vesz a tömeg használtan. Aki meg fél, hogy megtámadják egy vállról indítható basszájbával nem hiszem, hogy egy páncélozott astrát vesz.
8/19 Koaxk Ábel válasza:
Azt írtad páncélozás nélkül is 59 millió ez a kocsi.
Nem néztem utána, elhiszem!
No ezt te hasonlítod egy 4 milliós BMW-hez mint tapasztalat... ezek rohadtul soha nem voltak egy liga még 15 millás új korában sem, nem hogy egy használt lerúgott kocsit viszonyítasz egy újhoz!
Érdekes érvelés...
9/19 A kérdező kommentje:
Szinte ugyanaz volt. Miért annyival jobb ez, hogy 59 millió legyen? Mert most pirosabban ég a led, mint a hagyományos izzó? Vagy mert nagyobb benne a képernyő? Gyorsabbnak nem gyorsabb, ez mindenesetre tény (ami nekem volt, ahhoz mérten). Nagyobbnak nagyobb, ez is tény. Nagyobbak a kerekek rajta, nagyon jó, mindjárt meg is dobja az autó árát 4 millióval. Sajnos nem gondolsz bele, hogy még egy régebbi 850-es BMW is mennyivel minőségibb, mint ezek az újak. Meg aztán itt van az a tény is, hogy itthon ez az autó 50 millió, Amerikában mondjuk 45 millió. Tehát akkor valóban ér az autó 50 milliót? Hiszen máshol kevesebbért árulják. A helyes válasz, hogy nem. Nem ér 50-et, de 45-öt sem. Az, hogy mennyiért is megveszik, az nem egyenlő azzal, hogy annyit ér.
2021. dec. 17. 17:08
10/19 A kérdező kommentje:
*És van itt egy harmadik dolog is. A németországi Mercedes-gyár bejelentette, 2 millió forintnak megfelelő eurós prémiumot fizet minden munkatársának, mert jól teljesített a gyár (sajnos a kecskeméti gyár ebből is kiesik). Tehát e fenenagy autós válság közepette, mikor chip hiány van, meg mit tudom én, olyan jól teljesített a Mercedes, hogy ilyen prémiumot tud fizetni. Miért? Mert olyan árral dolgozik. Tehát azok sem érnek annyit, amennyiért adják. Előállítják bizonyos költségen, aztán eladja háromszoros áron, közben meg röhög a markában. Te meg bőszen mondod, hogy a Mercedes milyen jó autó, mert drága, és ami drága, az jobb.
2021. dec. 17. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!