Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennél az esetnél mit kellett...

Ennél az esetnél mit kellett volna másképp csinálni?

Figyelt kérdés
[link]

2021. dec. 16. 20:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
#10 Az a kemény, hogy mennyire sötét vagy... Ami fontos, az utastér, az egyben maradt, ez a lényeg.
2021. dec. 17. 09:15
 12/25 anonim ***** válasza:
10-es erre szoktam azt mondani a fizikát nem lehet meghazudtolni :D
2021. dec. 17. 09:15
 13/25 anonim ***** válasza:
Az utastér sem maradt egyben begyűrte a váltóig az egyiknél az ajtót :D
2021. dec. 17. 09:16
 14/25 anonim ***** válasza:
#13 pontosan, aki az anyosulesen ult volna mar nem biztos hogy elne... sot...
2021. dec. 17. 09:18
 15/25 A kérdező kommentje:
Nálunk is ilyesmi történne, ha az autópálya kellős közepén lenne egy roncs éjszaka. Ezt nehéz kivédeni, pláne ott, ahol nagy a forgalom.
2021. dec. 17. 09:41
 16/25 anonim ***** válasza:

Volt nálunk is egy hasonló pont a napokban: [link]

nem értem a tulajt, sem itt sem az általam küldött videón: gyorsforgalmi úton mi a bánatért marad az autója mellett? Várható, hogy előbb-utóbb baleset lesz belőle...

Mit kéne tenni? Ha még üzemképes az autó, elhagyni a forgalmi sávót. Ha nem, azonnal kapcsolni elakadásjelzőt, tompítottat és ködlámpát, majd kirakni a háromszöget (legalább 100 méterre) és amikor biztonságos, letolni az útról az autót.

2021. dec. 17. 09:54
 17/25 anonim ***** válasza:

"nem értem a tulajt, sem itt sem az általam küldött videón: gyorsforgalmi úton mi a bánatért marad az autója mellett? Várható, hogy előbb-utóbb baleset lesz belőle...

Mit kéne tenni? Ha még üzemképes az autó, elhagyni a forgalmi sávót. Ha nem, azonnal kapcsolni elakadásjelzőt, tompítottat és ködlámpát, majd kirakni a háromszöget (legalább 100 méterre) és amikor biztonságos, letolni az útról az autót."

Amit a kérdező linkelt videón látszik hogy kereste az esélyt a lefutásra az útról, csak éppen nem volt, ha kilépett volna az autó mellől azonnal elcsapják, ezen felül ha jól sejtem elektromos hibát is kapott a kocsi, se be nem indulhatott, se vészvillogózni nem tudott se semmi, ritka de sajnos előfordul.ebben a kérdező által linkelt helyzetben mást nem tudsz tenni visszaülsz és ima.

Amit te linkeltél azt én se vágom minek ácsorogtak ott, de a két helyzet ami rajta van az totál más mint a kérdező által linkelt.

2021. dec. 17. 10:56
 18/25 anonim ***** válasza:

Ennyi sok hulye idiotat itt a kommenteknel, annnnnyira latszik hogy full hetvegi sofor itt mindenki kb. Hogy lehetett volna elkerulni? SEHOGY. Mesz 130-al hogy az istenbe valaszd meg a sebesseget ha egyszer csak ott van egy kivilagitatlan roncs este az ut kozepen ?! Annak a baromnak futas a francba le a palyarol nem meg ott setafikal…

Amugy meg nem vagyok a németek nagy hive, de ilyennel kb mindenki azonnal lelassit csiga tempora, pont azert hogy feltartsak a forgalmat es ne legyen ilyen, itt meg mindenki megy tovabb nyel gazon, dehat ez amerika, a ruszkik utan kb ok a legidiotabb nep az utakon

2021. dec. 17. 20:45
 19/25 A kérdező kommentje:
Biztonságosabb lelassítani ilyen helyzetben csigatempóra?
2021. dec. 17. 20:50
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha nem tudnad a rendorok is konkretan beallnak a kozepso savba villogva kb 30-as tempora, amikor az uton van valami akadaly, egy masik rendor eloremegy kocsival, kiugrik es osszeszedi. Angliaban ez minden napos dolog, de nemetben is lattam mar. Mondjuk ez is meredek azert de meg mindig sokkal biztonsagosabb mint az allo jarmu vagy allo forgalom.
2021. dec. 17. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!