Ennél az esetnél mit kellett volna másképp csinálni?
Volt nálunk is egy hasonló pont a napokban: [link]
nem értem a tulajt, sem itt sem az általam küldött videón: gyorsforgalmi úton mi a bánatért marad az autója mellett? Várható, hogy előbb-utóbb baleset lesz belőle...
Mit kéne tenni? Ha még üzemképes az autó, elhagyni a forgalmi sávót. Ha nem, azonnal kapcsolni elakadásjelzőt, tompítottat és ködlámpát, majd kirakni a háromszöget (legalább 100 méterre) és amikor biztonságos, letolni az útról az autót.
"nem értem a tulajt, sem itt sem az általam küldött videón: gyorsforgalmi úton mi a bánatért marad az autója mellett? Várható, hogy előbb-utóbb baleset lesz belőle...
Mit kéne tenni? Ha még üzemképes az autó, elhagyni a forgalmi sávót. Ha nem, azonnal kapcsolni elakadásjelzőt, tompítottat és ködlámpát, majd kirakni a háromszöget (legalább 100 méterre) és amikor biztonságos, letolni az útról az autót."
Amit a kérdező linkelt videón látszik hogy kereste az esélyt a lefutásra az útról, csak éppen nem volt, ha kilépett volna az autó mellől azonnal elcsapják, ezen felül ha jól sejtem elektromos hibát is kapott a kocsi, se be nem indulhatott, se vészvillogózni nem tudott se semmi, ritka de sajnos előfordul.ebben a kérdező által linkelt helyzetben mást nem tudsz tenni visszaülsz és ima.
Amit te linkeltél azt én se vágom minek ácsorogtak ott, de a két helyzet ami rajta van az totál más mint a kérdező által linkelt.
Ennyi sok hulye idiotat itt a kommenteknel, annnnnyira latszik hogy full hetvegi sofor itt mindenki kb. Hogy lehetett volna elkerulni? SEHOGY. Mesz 130-al hogy az istenbe valaszd meg a sebesseget ha egyszer csak ott van egy kivilagitatlan roncs este az ut kozepen ?! Annak a baromnak futas a francba le a palyarol nem meg ott setafikal…
Amugy meg nem vagyok a németek nagy hive, de ilyennel kb mindenki azonnal lelassit csiga tempora, pont azert hogy feltartsak a forgalmat es ne legyen ilyen, itt meg mindenki megy tovabb nyel gazon, dehat ez amerika, a ruszkik utan kb ok a legidiotabb nep az utakon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!