Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennél az esetnél mit kellett...

Ennél az esetnél mit kellett volna másképp csinálni?

Figyelt kérdés
[link]

2021. dec. 16. 20:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Kitenni a háromszöget, lámpával vagy valamivel oldalról jelezni. Annak, aki kamerázott annak vissza kelkett volna szaladni és figyelmeztetni az autókat. Az első autósnak, aki észlelte, hogy ott áll, félre kellett volna állnia biztosítani a terepet.
2021. dec. 16. 21:11
 2/25 A kérdező kommentje:
A lámpás folyamatosan világította a roncsot. Gondolom azért, hogy a többi autós jobban lássa. Eszerint nem volt elég.
2021. dec. 16. 21:36
 3/25 anonim ***** válasza:
95%

A riporter talán jobb lett volna, ha körkörösen a közeledők felé világít. Bár úgy tűnik, az autóján van egy spot lámpa, lehet nem is tudná hátraforgatni.

Ami durva, hogy mennyire kevesen jelzik a veszélyt elakadásjelzővel. Még aki 3:43-nál hátratolat, az sem használja.

2021. dec. 16. 22:07
 4/25 A kérdező kommentje:
De akkor meg lehet, hogy az út menti fényre figyeltek volna az emberek, nem az utat. Mégkomolyabb helyzet állt volna elő. Nehéz lényegében ilyenkor a legjobb döntést meghozni.
2021. dec. 16. 22:18
 5/25 A kérdező kommentje:
Ráadásul nem tudjuk, hogy egy körkörösen mozgatott fényről mit gondolnak ott. Nekünk általában a veszély ugrik be, a rendőr is így int ki, ott nem biztos.
2021. dec. 16. 22:19
 6/25 anonim ***** válasza:
94%
Kizárólag azt kellett volna másképp csinálni, hogy minden autós úgy választja meg a sebességet, hogy a belátható útszakaszon meg tudjon állni, ha szükséges (ahogy azt a kresz is előírja, bár a videó gondolom nem magyarországon készült). Ennyi. Semmi mást nem kellett volna tenni.
2021. dec. 16. 23:15
 7/25 anonim ***** válasza:

Mondjuk minden autós aki fekez, bekapcsolja a vészvillogót, bár azt sem tudom az USA-ban van-e olyan.

Az ember ott mászkál az út közepén, onnan azonnal el kell takarodni. Valaki MINDIG bele fog dörrenteni, akárhogy jelzes, a sávelhúzásba meg az 500m-rel előre kitáblázott közutaa kocsiba is belerongyolnak a vakegerek.

2021. dec. 17. 01:06
 8/25 anonim ***** válasza:

Igazából semmit nem lehetett volna tenni,ha a videós visszasétál egyrészt őt is elcsaphatják közbe, másrészt figyelmet von el, aki az autójával bennt volt, az első autós, meg nem tudott kijönni, ha elindul az út széle felé simán elcsapják, az érkező sofőröknek kellett volna kicsit figyelni.Sokan mennek közben elbambulnak, pedig igazából ezek még nem is érkeztek annyira gyorsan, volt is olyan aki kikerülte a roncsot, na ő figyelt az útra.

Nekem is volt anno ilyen vészkerülésben részem 130-al ősszel vizes úton este 8-körül autópályán Ladával,épp előttem volt utoléréses elém bepördülős esemény, na ha én azzal megtudtam csinálni a hirtelen kikerülést, úgy hogy én sem vagyok forma1-es versenyző akkor ezekkel a modern szutykokkal miért nem lehet?

2021. dec. 17. 02:32
 9/25 anonim ***** válasza:
Az a durva, hogy mennyire fogalmatlanul vezetnek. Lassítás nélkül húznak el a roncs mellett, nyilvánvaló volt, hogy egy valaki neki fog menni. Ezek rosszabbak mint nálunk.
2021. dec. 17. 08:44
 10/25 anonim ***** válasza:
10%
Az azért kemény, hogy 1:10 környékén mennyire ronggyá tört az a kocsi... Ennyit az ötcsillagokról.
2021. dec. 17. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!