Osram cool blue halogén izzókkal kinek mi a tapasztalata, véleménye?
Cool blue intense vagy cool blue boost-ot nézegettem.
Olyan izzót keresek, ami közel van a led "fehér" színéhez, viszont nem kék/lila és nem zavaró a szembe jövőnek. Nem tudom, lehet ez lehetetlen küldetés, de még sosem voltak ilyen izzóim, szóval most kipróbálnék egyet (+ nyilván tompítottat is mellé)
Szóval véleményekre kíváncsi lennék. Köszönöm!
H4, akkor gondolom ez valami relatív régebbi autó. Foncsor rendben van, búra nincs bemattulva? Apróságoknak túlik. de ezeken is rengeteg múlik.
A lehetőségekhez képest persze ki lehet hozni a maximumot egy ilyen izzóval, de nagy csodát ne várj, nem lesz tőle fotonágyú! 3900K a hidegfehértől nagyon messze van. Nagy jóindulattal is legfeljebb semlegesfehér.
E szerint a videó szerint 3550k, és ilyen fénye van a Nightbreaker 200-nak:
Illetve van még itt is, a Philips Racingvision GT200-hoz hasonlítva:
Igen értem, hát már nem várok azért nagy durranásra, ami a színt illeti.
Régebbi autó valóban, de jó állapotúak a lámpák (valószínűleg voltak már cserélve) De a búrát felújíttatom mielőtt cserélem az izzókkat, ezért is nézek jobban utána, hogy jó legyen a végeredmény. Kb 10-10 ezer lehet a darabja. A foncsor az szépnek, fényesnek tűnik, nem tudom elég-e ez a megállapítás, őszintén szólva erre nem is gondoltam, de ma reggel megnéztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!