Felvaltva nem mukodnek a hengerek, mi lehet az oka?
Egy e46 benzinesrol lenne szo,
A problema az hogy nagyon remeg az auto es a hangjan is hallhato hogy nem mukodik mindegyik henger, illetve dadog a kocsi, voltam szervizben, ott azt mutatta ki a gép felváltva van egesekimaradas a hengerekben, szoval hol az egyik nem mukodik hol a masik, erdekelne hogy mi lehet a probléma, mivel a szervizben nem tudtak nekem konkret problemat mondani, nem hagytam ott, megnézetem egy másik szerelovel is, ezek aztmondtak megkell bontani a motort es azutan lehet kiderul mi a problema
Biztos hogy nem a dugattyúkkal van baj.
Még amelyik nagyon eszi az olajat az is tud szépen járni.
Itt inkább a gyujtással vagy az agyával van nagy baj.
#1 "átcserélni a gyertyadugót"
Ez csak akkor működik, ha hengerenkénti trafós. Ha nem az, akkor nem cserélgetheted össze-vissza a gyertyapipákat.
Nemtudom milyen az e46 os auto,ezt vedd figyelmebe a valaszomban 😂
Nekunk egy 1,4 es benzines astrank van.17 eves.
2 eve ugyan ez volt a baja,mindig masik henger allt meg.felrealltunk,par perc utan ujrainditottuk es egy darabig ujra ment.
5 szerelonel volt,csereltek trafot 3x,benzinpumpat,gyergyakat,valamit felsikoltak rajt de nem javult meg.
Tavasszal magatol elmult egeszen 3 hettel ezelottig.
Ujra trafo,benzinpumpa.atneztek az egeszet csak ezekre tudtak gondolni.
A masodik szerviz latogatas utan meg rosszabb lett,nem mult el leallitasra sem,plusz tarsult hozza egy eros berrego hang is erosebb gazadasra.
Visszavittuk,kitalaltak,hogy a katalizator belseje tort ossze,attol fulladozott,dadogott.
Most hozzuk el,egyelore csak ures katival,aztan ha tenyleg jo akkor kap egy ujat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!