Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó alacsony dundi nőnek?

Autó alacsony dundi nőnek?

Figyelt kérdés

A párom ma volt az első vezetésóráján és konkrétan éppen nem sírt a csalódottságtól. Alacsony és ez a formás dundi, magyaràn 156 cm magas vastag combok, nagy kerek fenék, nem vékony de nem is "dagadt" csípő és nagy mellek.

Nos. Egy peugeot 307 sw-t vezetett és az ülést legalulra állítva is beleért a combjába a kormány elég masszívan állítása szetint. Az iskolánál még van vitara,xsara picasso,duster. Próbálom neki a lehető legtöbet kihozni a dologból illetve felvidítani kicsit mert konkrétan abbaakarja hagyni. Mit javasoltok? Illetve a későbbi vásárlás céljából is érdekelnének autók városi használatra,max 600.000-es ársávig amit szerintetek vezetni tudna így. Kösszi✌

2021. dec. 13. 22:25
 1/10 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam: nem xsara picasso hanem az újabb grand picasso.
2021. dec. 13. 22:27
 2/10 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

#2 Az kom

Fiat Multipla esetleg nem jöhet szóba?

2021. dec. 13. 22:40
 3/10 krwkco ***** válasza:

"az ülést legalulra állítva is beleért a combjába a kormány elég masszívan"

Hát ez eléggé hihetetlen. A felső lábszár magassága a kormány vonalában nem csak a csak a csípőcsont elhelyezkedési magasságától, hanem a lábszár hosszától is függ. Ami nála biztosan átlag alatti.

Még azt is nehéz elképzelni, hogy a kormány a legalsó állásban elérje a felső lábszárat. De hogy feljebb emelni sem lehessen?

Mutasd meg neki, hogy kell függőlegesen beállítani a kormányt.

2021. dec. 13. 23:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A kormányt feljebb kell állítani.

A leírtak alapján egyáltalán nem extrém a testmérete, bármelyik autóban el kell férnie.

2021. dec. 13. 23:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Első órán az oktatónak meg kellene tanítani a rendes, kényelmes ülés pozíciót. Kormánnyal, tükrökkell. Addig el sem indulni.
2021. dec. 14. 00:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A kormányt tegye feljebb, ne az ülést lejjebb.
2021. dec. 14. 04:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt mondod a hasa ér a kormányba, elhinném (rövid láb miatt nagyon előre kell tolni az ülést)

De itt szerintem valamit nagyon nem jól állítottak be neki.

2021. dec. 14. 16:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem az oktatójával és a kormány legfölül volt, viszont rövid a lába, így az ülés legelőre volt húzva és a kuplungot így sem tudta full benyomni viszont a combja a kormányba ért. Szerintetek?
2021. dec. 14. 20:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 150 centi vagyok, 8 hónapos terhesen dinnyehassal vizsgáztam egy Passaton, tökéletes volt, pedig a kormánya nem is volt állítható.

Egyébként szerintem sem stimmel valami. Nagyon pici, de kövér embereknek az szokott lenni a gyakori problémája, hogy a rövid lábaik miatt nagyon előre kell húzni az ülést, ezáltal közel kerülnek a kormányhoz, amitől viszont ha nagy a hasuk, akkor az nem fér el.

Nem tudom, milyen régi az oktató autója, de a maiakban (10-15 évnél nem régebbiekben) 156 cm-es magasság már nem nagyon okoz gondot. Még az enyém sem, ezért mondom.

2021. dec. 15. 12:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, ha ez a kocsi semmiképp sem jó, szerintem a Vitarát érdemes megpróbálni, a Suzukikban gondolnak a kis emberekre is.

Bár mondom, szerintem valami nem kerek. Ha a combjába ért a kormány, akkor kb rá kellett préselődnie teljesen, hassal is. Máshogy nem tudom elképzelni, de ez meg nagyon nem biztonságos, kötve hiszem, hogy engedné az oktató. Lábbal amúgy jellemzően a túl magas emberek szoktak hozzáérni a kormányhoz, akik nem férnek el rendesen.

2021. dec. 15. 12:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!