Autó alacsony dundi nőnek?
A párom ma volt az első vezetésóráján és konkrétan éppen nem sírt a csalódottságtól. Alacsony és ez a formás dundi, magyaràn 156 cm magas vastag combok, nagy kerek fenék, nem vékony de nem is "dagadt" csípő és nagy mellek.
Nos. Egy peugeot 307 sw-t vezetett és az ülést legalulra állítva is beleért a combjába a kormány elég masszívan állítása szetint. Az iskolánál még van vitara,xsara picasso,duster. Próbálom neki a lehető legtöbet kihozni a dologból illetve felvidítani kicsit mert konkrétan abbaakarja hagyni. Mit javasoltok? Illetve a későbbi vásárlás céljából is érdekelnének autók városi használatra,max 600.000-es ársávig amit szerintetek vezetni tudna így. Kösszi✌
#2 Az kom
Fiat Multipla esetleg nem jöhet szóba?
"az ülést legalulra állítva is beleért a combjába a kormány elég masszívan"
Hát ez eléggé hihetetlen. A felső lábszár magassága a kormány vonalában nem csak a csak a csípőcsont elhelyezkedési magasságától, hanem a lábszár hosszától is függ. Ami nála biztosan átlag alatti.
Még azt is nehéz elképzelni, hogy a kormány a legalsó állásban elérje a felső lábszárat. De hogy feljebb emelni sem lehessen?
Mutasd meg neki, hogy kell függőlegesen beállítani a kormányt.
A kormányt feljebb kell állítani.
A leírtak alapján egyáltalán nem extrém a testmérete, bármelyik autóban el kell férnie.
Ha azt mondod a hasa ér a kormányba, elhinném (rövid láb miatt nagyon előre kell tolni az ülést)
De itt szerintem valamit nagyon nem jól állítottak be neki.
Én 150 centi vagyok, 8 hónapos terhesen dinnyehassal vizsgáztam egy Passaton, tökéletes volt, pedig a kormánya nem is volt állítható.
Egyébként szerintem sem stimmel valami. Nagyon pici, de kövér embereknek az szokott lenni a gyakori problémája, hogy a rövid lábaik miatt nagyon előre kell húzni az ülést, ezáltal közel kerülnek a kormányhoz, amitől viszont ha nagy a hasuk, akkor az nem fér el.
Nem tudom, milyen régi az oktató autója, de a maiakban (10-15 évnél nem régebbiekben) 156 cm-es magasság már nem nagyon okoz gondot. Még az enyém sem, ezért mondom.
Előző vagyok, ha ez a kocsi semmiképp sem jó, szerintem a Vitarát érdemes megpróbálni, a Suzukikban gondolnak a kis emberekre is.
Bár mondom, szerintem valami nem kerek. Ha a combjába ért a kormány, akkor kb rá kellett préselődnie teljesen, hassal is. Máshogy nem tudom elképzelni, de ez meg nagyon nem biztonságos, kötve hiszem, hogy engedné az oktató. Lábbal amúgy jellemzően a túl magas emberek szoktak hozzáérni a kormányhoz, akik nem férnek el rendesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!