Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy szervizben mennyi lenne...

Egy szervizben mennyi lenne egy reális kormánymű csere árazása?

Figyelt kérdés

Van egy bontott kormányművem, kíváncsi vagyok mennyi lenne a rális ára annak cseréjére.

Egyik szerviztől 90ezer ft-os ajánlatott kaptam, egy 22éves autóhoz szerintem ez nagyon magas összeg.

2021. dec. 10. 16:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Hulye a felfogasod, azert sokallni valamit mert 22 eves . Akkor add el es vegyel szalonbol egyet, de ketlem hogy arra szivesebben koltenel (mar ha tudnal venni egyaltalan).
2021. dec. 10. 18:11
 22/24 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2021. dec. 10. 18:13
 23/24 anonim ***** válasza:

#18 Az állapotát nem ismerem, de az autót magát igen. Nem könnyű szétbontani a futóművét. Nem elég, hogy duplalengőkaros, ami önmagában kicsivel időigényesebb, mint egy általános McPherson, de ráadásul alumínium. A gólyaláb 10 centis csavarja megy keresztül például az alsó karon. Akármilyen gyönyörű patika állapotú is az autó, az bizony be lesz rohadva. A többi csavarnál is fenn áll ennek a lehetősége.

Ezt senki nem csinálja meg neked 45 ezerért. Jobb, ha tőlem tudod. Autószerelő vagyok, nem egyszer kellett már alvázkeretet levennem bizonyos okokból, konkrétan 156-os Alfán is csináltam már futóművet, ami az alvázkeret levételhez kell, szóval nem a levegőbe beszélek. De ahogy te is mondtad, "felőlem azt gondolsz, amit akarsz". Csak aztán ne érjen túl nagy meglepetés.

Az ajánlatom továbbra is áll: ha valaki ezt megcsinálja neked 45-ért és számlával tudod igazolni, kifizetem.

2021. dec. 10. 18:19
 24/24 anonim ***** válasza:

Én se csinálnám kevesebbért. El sem hiszed, hogy mennyire be lehet cumizni egy ekkora bontással járó műveletet.

Amelyik műhely fele ennyiért megcsinálja, ott szerintem megnézte a munkafelvevő a gyári normaidőt, beszorozta az óradíjukkal és így jött ki az összeg. Csak amikor beszakad majd az egyik bölcső csavar például, akkor náluk sem ennyi lesz a végösszeg.

Ne érts félre, legyen szerencséd. Hátha minden úgy fog szétjönni, mint ha tegnap zsírozták volna be, de sajnos nem így szokott lenni egy huszonéves autónál, ezért nem gondolom túlzónak a 90 ezres ajánlatot.

2021. dec. 10. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!