Nagy sebességből való fekezeskor remeg az autó, főleg a kormánymű. Mi okoz ilyet? Mit kell cserélni? Ha csak pénteken tudják megcsinálni, addig lehet azért így használni? (CITROEN)
Figyelt kérdés
2021. júl. 27. 07:46
1/11 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt. Féktárcsa cserével elmúlt.
2/11 D. Brasco válasza:
Na mi van?Mégsem olyan hibátlan a C4 mint ahogy pár hete előadtad?!?
4/11 anonim válasza:
#1-es vagyok. Még annyit tennék hozzá, hogy nálam az előző féktárcsa vadonat újonnan is rázott. Pedig nem a legolcsóbb, leggagyibb került fel, TRW. Most helyette vettem egy olcsóbb kategóriást, valami Zimmermann és egycsapásra totálisan elmúlt a rázás.
5/11 krwkco válasza:
"addig lehet azért így használni?"
Ha nem húz oldalra, akkor lehet.
Csak a biztonság kedvéért: nem az ABS-t érzed? Intenzív, majdnem blokkoló fékezés volt?
6/11 anonim válasza:
Hullámos a fektárcsa.
Féktárcsa+fékbetét csere.
Meg persze meg kell nézni, nem azért hullámosodott-e fel, mert be van rohadva a szerkezet, és folyamatosan fog kicsit a fék.
7/11 A kérdező kommentje:
Féktárcsa és betétek cseréje kB munkadijjal egy százas?
2021. júl. 27. 10:40
8/11 anonim válasza:
Na a csoda C4 annyira mégsem álomszerű...
Az ár erősen függ a minőségtől. Unix árakat megnézed és tudsz kalkulálni. Én Zimmermann-t használok, féken nem érdemes spórolni
9/11 anonim válasza:
"Én Zimmermann-t használok, féken nem érdemes spórolni"
Ezt nem értem... A Zimmermann pont az egyik legolcsóbb az autómhoz. Közel sem ATE, vagy TRW árkategória. Nem volt hozzá sok bizodalmam, de tettem egy kísérletet. Meglepően jó lett az árához képest.
10/11 A kérdező kommentje:
Ma kértem árajánlatot. Létezik hogy 20 000 Ft egy féktárcsa? A betét garnitúra szintén 20...neten 6 ezerért látok...
2021. júl. 27. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!