Utángyártott elektromos kormánymű vagy felújítottan bontott?
Egykutya. A bontottra írod, hogy felújított. Kell garanciát adniuk arra is, nem értem, miért írod, hogy garancia nélkül.
Másik: utángyártott. Az utángyártottak 90%-a szintén felújított gyári, nem véletlen, hogy cseredarabot kérnek. Azt újra felújítják, és a következő vevő pár hónap múlva a te kormányművedet kapja meg felújítva, és így tovább.
Ha bontós nem ad garanciát, akkor egyértelmű, hogy felejtős.
#2: akkor az nem utángyártott, átverik a vevőt.
Azt vegyed, amelyik olcsóbb és van rá garancia.
Állítolag az unix ad garanciát a felújitott kormányművekre de nem vesznek fel rendelést egy idelye. Állitolag jövöhéten fog üzemelni a webshopuk is.
Ez az utángyártott állitolag vadi új....
"#2: akkor az nem utángyártott, átverik a vevőt."
Megközelítés kérdése, szerintem ez nem átverés. Gyáriként mégsem adhatja el egy pl. Stavmat nevezetű cég, bár igen, ebben az esetben nem szerencsés az "utángyártott" megnevezés.
Létezik valóban új, nem felújított utángyártott, de viszonylag kevés gyártó forgalmaz ilyet, és ott általában a cseredarabot sem kell leadni. Nem vagyok biztos benne, hogy jobb egy felújított gyári darabnál.
Nem is a kormánymű mechanikája hanem az elektromos része hibás ami be van épitve a kormányműbe. Egy kormányművekre szakosodott szerelő tanácsolta hogy cseréljem ki mert javitani ezt nem nagyon lehet sem pedig érdemes.
Ha most veszek félárban egy bontottat, akár mit is csinálnak vele a kipofozás során azt nagy valoszinüséggel több százezer km-en át használták, és akár 1-2 év mulva megy tönkre ismét. És mivel 1 honapon belül mennék németbe melozni, nem hiányzik egy kinti szerviz sem.
Húsz év alatt csak elektromos kormányművű kocsim volt(van), de még nem hallottam hogy elromlott volna.
Bontóból vegyél, ahol nem a kormánymű sérülése miatt van ott a járgány. Kiveszik, beteszed, oszt jónapot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!