Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiatalok! ~5 millió forintból...

Fiatalok! ~5 millió forintból milyen autót vennétek magatoknak?

Figyelt kérdés

2021. dec. 10. 16:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
36%

Utolsó, a Dacia nemsokára Skoda, VW minőséget fog produkálni, az új Sandero is már kb Fabia minőség.

18-as te meg nem ültél még új Vitara-ban, SX4 CROSSBAN, sokkal jobb és és semmivel sem rosszabb minőségűek, mint a csirlelábas szopórollereitek.

Amikra hiába locsoltok el egész vagyonokat, soha nem lesznek igazán megbízhatóak, mivel németek tervezték és gyártották le őket, amik úgy vannak tervezve, hogy 5-10 év múlva minden sorra adja meg magát. Ezeknél még egyes franciák is jobbak.

A Beszoptad Magyar! Wágen meg a világon az egyik legxarabb márka, iszonyúan nem tudják a tulajaik, hogy az általuk top 1 márka és a valóság között mekkora különbség van, csak locsolják azt a rengeteg pénzt a bajor katyvaszaikra, már épeszű ember már rég felgyújtotta volna őket, de még eladni sem tudja, mert nem kell senkinek, max az igénytelen fekálikuszoknak!

2021. dec. 10. 20:56
 22/34 anonim ***** válasza:
28%
Sx cross, hagyjál már. Szegény ember X5- ös BMW-je, nincs pénz de mutatni kell hogy SUV-om van. 😂
2021. dec. 10. 21:02
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Skacok!! A KÉRDÉS AZ VOLT, HOGY "5 millió forintból milyen autót vennétek magatoknak?" Nem az, hogy egymást leszóljátok. Mivel nem vagyunk egyformák így más más az ízlésünk. Szerintem az volna a helyes, ha elfogadnátok mindenki döntését.
2021. dec. 10. 21:04
 24/34 anonim ***** válasza:
74%
23: Neked van igazad
2021. dec. 10. 21:07
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Honda accordot a kétezres évek elejéről vagy ufó civicet.
2021. dec. 11. 11:50
 26/34 anonim ***** válasza:

De amúgy ennek a kérdésnek mi értelme? :D

Nem bántásból de ahány ember annyi féle válasz fog érkezni :)

Persze ha csak kíváncsiság azt megértem, de ha Te éppen fiatal vagy és 5 milliód van autóra és pont most szeretnél venni valamit akkor ezektől a válaszoktól nem leszel előrébb :D

2021. dec. 11. 13:02
 27/34 Koaxk Ábel ***** válasza:

Ez a kérdés számomra így értelmezhetetlen, mivel én nem te vagyok!

Kifejtem miért is mondom ezt, én ennél magasbb árszegmensben a legésszerűtlenebb autót vettem meg amit lehetett, mert én olyan autót akartam ami nem jön szembe az utcán, meg letépi a fejed ha odalépsz.

A legtöbb ember nem ezt keresi...

Szóval te mit akarsz egy autótól?

Vigyen el A-ból B-be aztán jól van?!?

Legyen nagy csomgtartója?

Oda lehessen lépni neki?

Keveset fogyasszon?

Lehetőleg a legmegbízhatobb legyen?

Jól nézzen ki?

Most így próbáltam egy halom faxságot összeszedni, de tényleg nem tudok erre a kérdésre értelmesen válaszolni így!

2021. dec. 11. 17:53
 28/34 anonim ***** válasza:
A kérdés oly egyszerű, hogy még a 10 éves fiam is meg tudta válaszolni. Szerintem ha nem bírsz értelmes választ adni, akkor engedd el a kérdést.
2021. dec. 11. 18:04
 29/34 anonim ***** válasza:
Milyen autót vettél Ábel? Wrx sti vagy evo? Esetleg volt pénzed gtr-t venni? Csak érdekel.
2021. dec. 11. 19:08
 30/34 Koaxk Ábel ***** válasza:

Bocsánat, hogy hozzászóltam a kérdéshez! :)

Audi S1-em van, az a Mitsubishi Lancer Evo-val és Impreza Wrx STI-vel van pariban, sajnos a GTR más liga árban, de így is eléggé élmény autó, de ésszerűségtől nagyon messze van!

2021. dec. 12. 01:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!