Fiatalok! ~5 millió forintból milyen autót vennétek magatoknak?
Utolsó, a Dacia nemsokára Skoda, VW minőséget fog produkálni, az új Sandero is már kb Fabia minőség.
18-as te meg nem ültél még új Vitara-ban, SX4 CROSSBAN, sokkal jobb és és semmivel sem rosszabb minőségűek, mint a csirlelábas szopórollereitek.
Amikra hiába locsoltok el egész vagyonokat, soha nem lesznek igazán megbízhatóak, mivel németek tervezték és gyártották le őket, amik úgy vannak tervezve, hogy 5-10 év múlva minden sorra adja meg magát. Ezeknél még egyes franciák is jobbak.
A Beszoptad Magyar! Wágen meg a világon az egyik legxarabb márka, iszonyúan nem tudják a tulajaik, hogy az általuk top 1 márka és a valóság között mekkora különbség van, csak locsolják azt a rengeteg pénzt a bajor katyvaszaikra, már épeszű ember már rég felgyújtotta volna őket, de még eladni sem tudja, mert nem kell senkinek, max az igénytelen fekálikuszoknak!
De amúgy ennek a kérdésnek mi értelme? :D
Nem bántásból de ahány ember annyi féle válasz fog érkezni :)
Persze ha csak kíváncsiság azt megértem, de ha Te éppen fiatal vagy és 5 milliód van autóra és pont most szeretnél venni valamit akkor ezektől a válaszoktól nem leszel előrébb :D
Ez a kérdés számomra így értelmezhetetlen, mivel én nem te vagyok!
Kifejtem miért is mondom ezt, én ennél magasbb árszegmensben a legésszerűtlenebb autót vettem meg amit lehetett, mert én olyan autót akartam ami nem jön szembe az utcán, meg letépi a fejed ha odalépsz.
A legtöbb ember nem ezt keresi...
Szóval te mit akarsz egy autótól?
Vigyen el A-ból B-be aztán jól van?!?
Legyen nagy csomgtartója?
Oda lehessen lépni neki?
Keveset fogyasszon?
Lehetőleg a legmegbízhatobb legyen?
Jól nézzen ki?
Most így próbáltam egy halom faxságot összeszedni, de tényleg nem tudok erre a kérdésre értelmesen válaszolni így!
Bocsánat, hogy hozzászóltam a kérdéshez! :)
Audi S1-em van, az a Mitsubishi Lancer Evo-val és Impreza Wrx STI-vel van pariban, sajnos a GTR más liga árban, de így is eléggé élmény autó, de ésszerűségtől nagyon messze van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!