Mit tehetek meg ha a szomszédom az engedélyem nélkül sokszor az én házam elé parkol?
Figyelt kérdés
A szomszédom folyton elém parkol,igaz hogy jelenleg nincs autóm viszont szinte minden nap jönnek hozzám autóval illetve én is el szoktam hozni a páromét és volt már olyan hogy azért mert ők előttünk álltak nem tudtam a saját házam elé beállni. Szóltam nekik de nem nagyon érdekli őket…mit tehetnék ez ellen? Esetleg kitehetek valamit a parkolónkba? Fontos hogy a kocsibeállóm hivatalosan az önkormányzaté(egy kisebb városban lakom) Vagy tehetek feljelentést,felszólítást ezért? Szeretném ezt költségek nélkül megúszni. Köszönöm a segítséget!2021. dec. 10. 16:07
11/15 anonim válasza:
Te, koma!
Mióta szükséges a te engedélyed a közterületen való parkoláshoz?!
Te vagy a helyi TSZ ELNÖK?
12/15 anonim válasza:
10. Autóval nem tudsz bemenni az udvrba? A kocsibejaró nagykapu elé áll a szomszed?
13/15 anonim válasza:
a fő kérdésben még azt írtad, hogy " nem tudtam a saját házam elé beállni."
Most akkor az udvarba nem tudsz beállni az autóval, vagy a házad elé...?
14/15 anonim válasza:
Volt egy pszichomókus kollégám. Nekiesett a szomszádnak mert a háza elé parkolt. Pszichológus? Pszichiáter? Mi közöd hozzá ki hova parkol közterületen?
15/15 anonim válasza:
Továbbra sem derült ki, hogy mi a helyzet...???
Mondjuk ha a gépkocsi-kapuról lenne szó, akkor az ismerőse, vagy a kérdező maga miért nem áll be a kertbe...? Az eredeti kérdés arról szólt, hogy a ház ELÉ akar parkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!