Mikor érdemes használt autót venni? Feljebb mennek még az árak?
Mikor érdemes autót vennem?
Én most adtam el a sajátomat viszonylag magas áron.
Az árak emelkedni fognak még?
Illetve általánosan mikor éri meg használt autót venni? Érdemes lenne még most decemberben vennem, vagy inkàbb karácsony után, január-február fele nagyobb a kínálat és olcsóbban adják az autókat?
Remélem nem mert már ez is eszméletlen mi megy... 1 millió alatt gyakorlatilag nem kapsz már lassan értelmes és/vagy 15 évnél fiatalabb autót.
2016-ban 1 millióért vettünk 10 éves kisautót, most ugyanezt a kategóriát 1.5-1.6 millióból tudnánk meglépni. És még mindig csak egy kis "szutyok".
nyugi, rohamosan csökkenni fog az ár...így ajándékozás előtt még a szar is eladható, de ha tavasszal megjelenik a villanyautók tömege, még hirdetni sem fogják a dugattyúsakat.
Várj, ha tényleg érdekel. Tavasszal viszont olyan autót vegyél, ami nálad fog megrohadni, mert később ezek eladhatatlanok lesznek. Jó lesz a gyereknek játszóháznak.
#2 Nem tudom te mit vársz tavasszal villanyautót. Elvileg egy járvány közepében vagyunk, szóval továbbra sem lesz tömegautó az elektromos... nem tudom mit szívtál, de tényleg.
A "dugattyúsok" még nagyon sokáig fogják szolgálni az emberiséget. Jó pár tíz évig biztosan még. És egyre jobban ragaszkodni fognak az emberek a régi technikához, ami még szerelhető, fenntartható. Ha húsz-harminc éves lesz egy kocsi akkor annyi lesz.
Nem mostanaban fog csokkenni. A chiphiany miatt, az inflacio es a gyenge forint miatt felment az uj autok ara es ez varhatoan nem fog valtozni mostabanan. Viszont huzza magaval a hasznaltautokat is.
Ehhez hozzajon, hogy ha egyszer beszuntetik a veszelyhelyzetet, amire a valasztasok utan valsz sor kerul, akkor ujra kell muszakiztatni az autokat es ez nagyon sok autosnak fog kellemetlen meglepetest okozni, ok mind olcso, muszakis autot akarnak majd hirtelen venni, a sajatjuk helyett, ami mar nem menne at a muszakin.
Várj megnézem a varázsgömböm... jaaa nem!
Fene tudja, kb 10 évvel ezelőtt azt se tudtuk, hogy bitcoin-al viszonylag kevés befektetett összeggel ma milliárdos lehet az ember.
2018-ban 12 millióért 1 nap alatt adtam el az üres építési telkem az agglomerációban, akkoriban azt éreztem, hogy ez horror összeg érte... ma az a telek érne legalább 20 milliót 3 év elteltével.
Az egyik kollégám 3 millióért vett egy új Suzuki Swift-et, tavasszal 2,5 millióért adta el a 4 éves kocsit úgy, hogy nem volt fenn egy hétig sem a hirdetés.
Ennek fényében, milyen jóslásra vagy kíváncsi?
Amire én voksolnék, hogy szerintem jelentősen olcsóbb sosem lesz már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!