Maserati Quattroporte mennyire imponáló a csajoknak? Mennyire sokat számít egy ilyen auto?
Figyelt kérdés
Vannak olyan lányok 18-25 évesek akiknek tetszik egy ilyen és kihat a párkapcsolatra/ sexkapcsolatra? Nem nekem van, bátyám szeretne és izgatott vagyok a dolog miatt! Itt egy link róla konkrétan milyen: [link]
Köszönöm ha valaki válaszol. 18/F
2021. dec. 4. 10:16
51/68 walk w1th mee válasza:
nekem a 2005ös stb évjáratú Quattroporte-k nagyon bejönnek.egyszerüen kib4szott szexy autók
52/68 anonim válasza:
Engem teljesen hidegen hagy, hogy ki milyen autóval jár.
53/68 anonim válasza:
Csak pisálnak a csajok az ilyen autó után.
54/68 anonim válasza:
Azoknak a csajoknak jön be, akiknek van ízlése, és nem a tucat BMW-kre izgulnak :))
55/68 anonim válasza:
Hogy lehet leiratkozni egy adott kerdesrol?
57/68 anonim válasza:
Ez a Maserati sokkal öregebbnek tűnik, mint 8 év, senki nem hinné el hogy 20 milla volt. Nem egy friss formájú autó, a sárga indexbúra is magasabb korra utal, mint amennyi. Nagyon rossz ár-érték arány csajozásra
58/68 anonim válasza:
Kitalálom ismét ki van emelve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!