Maserati Quattroporte mennyire imponáló a csajoknak? Mennyire sokat számít egy ilyen auto?
Vannak olyan lányok 18-25 évesek akiknek tetszik egy ilyen és kihat a párkapcsolatra/ sexkapcsolatra? Nem nekem van, bátyám szeretne és izgatott vagyok a dolog miatt! Itt egy link róla konkrétan milyen: [link]
Köszönöm ha valaki válaszol. 18/F
Pali vagyok, de nekem bejön. Ha nem lenne csajom egye fene felszedhetne vele valami dögös lyány de meg asszony is! :)
Amugy a viccet felretéve, egy draga es elegans dolog sok nőnek tetszik, de rossz hir, hogy amelyiknek van esze az pillanatok alatt kiszurja azt aki pipifelszedésre kivanja hasznalni és passzolja a lehetőseget.
#48!
Jaj, ne mondj már ilyet! Ha kiszáll belőle akkor nem látszik, hogy az övé!
Benne kell abban ülni, lehetőleg kilógatni a bal kezet (pecsétgyűrű + marlboró cigi) és elegánsan köpködni a szotyit, eközben a hangfalakból üvölt a Kis grófo. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!