2. generációs Yarisból az 1.0 jó választás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnénk első kocsinak valami kisfogyasztású megbízható kocsit, igy egyertelmuen a Yaris jutott eszünkbe. Viszont használtautón leginkább az 1.0-es motorral szerelteteket találunk.
Neki melóba járósnak kellene (Bp-“Vidék” 35 km) + utaznának benne néha akár 4-en is, meg benne lenne a tervekben az is h nyáron leugorjanak a Balatonra cuccokkal, stb. Mivel ezres motor ezért megfelelő lenne ezekre a célokra?
Néztunk belőle dízelt is viszont arról sok rosszat olvastam, úgyhogy maradnánk a benzinesnél.
Köszi előre is
2021. dec. 4. 00:09
1/5 A kérdező kommentje:
Annyit kifelejtettem hogy a keret olyan 1-1.2 millió
2021. dec. 4. 00:10
2/5 anonim válasza:
Az 1.0 motor is nagyon jó. Az 1.33as motor ha előzőleg nem kapta meg a megfelelő olajat akkor enni fogja az olajat. A sima 1.3as is megbízható és jobban is megy mint a literes motor. A dízel nagyon jó bár a városi használatban lehet nem lenne értelme. Az 1.4 d4d motoros autón tanultam meg vezetni több mint 600 ezer km volt benne. Én nagyon szerettem. Szerintem vagy az 1.3as benzines vagy az 1.4 dízel lenne a jó választás
3/5 anonim válasza:
Jó az az 1.0-ás. 500Ft-os benya mellett.De a sokak által lenézett C Corsa is megállja a helyét és olcsóbb is akár.
4/5 anonim válasza:
1.0 jó. Nem lassú annyira mint amennyire látszik papíron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!