Daewoo lanos 1.5 1997 autom mièrt fogyaszt nagyon sokat? Daewoo lanos 1.5 1997 lépcsős hátu klat
10 ezer forintbol durván 130 kilométert megyek városban, munkába meg nèha boltba a hónapba kètszer tettem bele 10 ezret 20 liter kb
130km a max ami ki jön szerintem nagyon sok havi 20 ezer benzin én vezetek ennyire rosszul vagy ez az autó alapbol annyit eszik vagy a kocsin nem lehet jó valami
Mitol eszik ennyit mit èrdemes cserèlni az autón 15w 40 olaj vsn bent az lehet a baj?
Mit cserèljek a kocsin vagy mit vegyek bele uj alkatrèszt hogy ne fogyasszon annyit?
Köszönöm előre is
Ezt igy nehéz megmondani.
Az én automban van egy kisebb computer a műszerfalon, de a fogyasztást nem mutatja. Ajánlom neked is a
Fuelio
mobil programot, tankolas utan bepötyögöd, és kiírja h mennyit fogyasztott az autó. Nekem sem volt panaszom az autora, de a 6-6.5 dogyasztas utan 7.5 majd 8.3 jott ki, elvittem szerelőhöz es kiderült h van hiba.
De amugy ki is tudod szamolni, a literből és megtett kilométerből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!