Golf 1.4 16v sokat fogyaszt 8-9-10litert is megeszik mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Nyilván ilyenkor mindenki arra gondol hogy nyomom neki de ez nem igaz, ha nyomom neki számítok a többletfogyasztásra de átlagos városi, főút tempó között ennyit kene fogyasztania?2021. dec. 1. 20:22
1/8 anonim válasza:
Az első 2 km-en a fogyasztás akár 1 liter is lehet hideg motornál.
Itt a tél, varosi tempó. Teljesen normális.
2/8 anonim válasza:
Gyenge a motor
1.6 jobb lenne bele, azonos teljesítmény mellett nem erőlködne annyira
3/8 Vortrex válasza:
Ez városi fogyasztásnak teljesen normális
4/8 D. Brasco válasza:
Egy eleve szar motor,egy jó nehez autóban....meg raadasul tél van.Még szinte majdnem hogy kevés amit írsz.
5/8 anonim válasza:
Víz hőfok mutató meddig megy fel?
6/8 anonim válasza:
Golf 6 1.4 az egyik autonk, igaz utobbi idoben nem igazan hasznaltam, de regebben telen 9.2 korul volt az atagom rovidebb hasznalat eseten (max 10-20 km).
7/8 A kérdező kommentje:
80-90fokig megy fel a hőfok.
Nem csak télen fogyasztott ennyit sajnos hanem nyáron is megevett ennyit és meg mielőtt azt hinnének hogy legkondiztam, nem nem használtam a legkondit tisztába vagyok hogy azzal sokat enne
2021. dec. 2. 08:38
8/8 anonim válasza:
A hőfokot a termosztát miatt kérdeztem. Milyen olajat használsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!