Annak mi értelme ha valaki megvesz egy exprémium roncsot?
Minap láttam egy 20 éves batár Audit, kívülről is egész elhanyagolt állapotban volt, ahogy elindult dőlt belőle a füst mint valami olajkályhából a turbó meg sikított. Kíváncsiságképp ügyfélkapun lekérdeztem, hát amit ott találtam róla az sem semmi. A képeken jól látható, hogy a vezetőülés alatt hegesztve van az alváz, olyan kontár módon csinálták meg hogy mégcsak le sem csiszolták, a varrat látszik. A jobb torony szintén nem gyári már. Belső kép is valami borzalom, tiszta kosz az egész, ahogy fényképezték a műszerfalat meg látszott hogy az is tiszta por, a mutatókat alig lehetett látni az óracsoporton olyan poros.
Az ilyen bontószökevényeket minek veszik meg? Mert ha még szép állapotban lenne akkor azt mondanám hogy mert biztos szereti a régi autókat és a kényelmet is, viszont így mi értelme hogy egy romhalmazba ül bele? Ennyire csak az számít hogy ott villogjon az orrán a négy karika?
Ezek már problémahalmazok, amikkel nem foglalkoznak. Korábban volt értékük, de szabadesésben voltak.
Egy E38 viszont inkább hobbyautó lenne, egy 740i manuál pl...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!