Érdemes vezetés oktatás előtt/mellett gyakorolni a vezetést (kizárólag elhagyott helyen), vagy nincs értelme?
Érdemes.
Így nem azzal megy el az első néhány méregdrága óra, hogy a kuplungolást tanulgatod.
En nem tennem.
Minden autoban mas a kuplung.hozzaszoksz x-hez,majd a tanuloban pofara esel mert abban y.
Es rengeteg mindent nem ugy tanitana egy ismeros,rokon ahogy egy oktato.az oktato szabalyosan tanitja,mivel csak ugy mehetsz at a vizsgan.de aki mar rutinos,nem annyira tartja be a szabalyokat.
Nullarol indulva a 30.oran sikeres vizsgat tettem,1 hibapontal.parom meg csak tankolni sem engedte az autot amig nincs jogsim.azt,hogy barhol,akar csak 2m erejeig beuljek a kormany moge pedig plane nem.
Meglett a jogsim,majd a sajat autonkban ujra tanultam az auto kezelest mivel teljesen mas autonk van.mind meretben,mind uzemanyagban,mas a valto,mashogy fog a fek szoval az elso vezetesem ezek kiismereserol szolt.
ha manualis valtos jogsit teszel, akkor erdemes lehet gyakorolgatni a labbal taposott kuplung megtartasat, mert bar autonkent valamennyire elter, azert hasonloan viselkedik
igy legalabb nem ezzel fogsz az elso 1-2 oran szorakozni
ha meg automatara mesz, akkor szerintem felesleges, azt annyival jobb es egyszerubb kezelni, hogy ilyen sajat gyakorlasbol sok mindent nem szedsz ossze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!