Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Már van B kategóriás jogsim...

Már van B kategóriás jogsim de szeretnék még néhány órát vezetést gyakorolni. Ismer valaki olyan oktatót aki így is el tud vállalni?

Figyelt kérdés

2014. dec. 28. 13:07
 1/9 anonim válasza:
96%
Bármelyik oktató el fog vállalni, hiszen fizetsz érte. senkit nem érdekel, hogy van-e már jogsid. Ha bizonytalan vagy, nagyon is ésszerű és felelősségteljes venni néhány órát, okos döntés!
2014. dec. 28. 13:45
 2/9 anonim ***** válasza:

nekem az oktatóm a jogsi után mondta is külön, hogy ha akarok vezetni akkor nyugodtan szóljak

beszélj az egyikkel simán bevállalják, plusz pénzért bármit

2014. dec. 28. 13:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom írni mint az előttem lévők. Bármelyik oktató elvállalja hogy vezess nála pár órát.
2014. dec. 28. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem hátrány az, ha oktató mellett gyakorolsz, ha annak érzed szükségét.

Már nem tanuló vagy, nem kell külön adminisztráció, az oktató csak felügyel, de a felelős vezető te leszel - ennyi a különbség (tanuló mellett az oktató minősül vezetőnek)

Gyakorolni lehet az oktatókocsival, de arra is van példa, amikor a kezdő vezető arra kéri az oktatót, hogy azzal az autóval gyakoroljanak, amit majd vezetni fog - ilyen esetben az oktató előtt nincs pedál legfeljebb a kormányba tud bele nyúlni, de remélhetőleg arra sem lesz szükség, a gyakorlás arról szól, hogy a vezető szokja a saját autóját, s egy szakember felügyeli (biztonság-érzetet adhat a jelenléte)

2014. dec. 28. 14:18
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, de a problémám az, hogy már vagy 2 éve szereztem meg a jogsit. Az akkori oktatómnak már nem is él a száma, másikat meg nem ismerek. Autós iskolát már próbáltam de olyan nevetségesen magas óradíjat mondtak, amit nem vagyok hajlandó kifizetni...
2014. dec. 28. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Éppen ez az, bármelyik szivesen elvállal, mert az ilyen pótórákat sokkal drágábban adják, vagyis nagyon megéri nekik. Etőől függetlenül vegyél 1-2 órát, ha nem vagy biztos magadban.
2014. dec. 28. 14:51
 7/9 anonim ***** válasza:
3E ft körül van 1 óra. ha neked nem ér meg 5-6E-t az a 2 alkalom, akkor menj ki egyik ismerősöddel és akkor csak a saját benzinedet fogod pazarolni.
2014. dec. 28. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Vizsga után az oktatómmal szóba került a további gyakorlási lehetőség, igaz csak a saját autós verzió.

Azt mondta úgy óránként kb. egy ezres - bármelyik oktató segít, nem az ő autója, nem az ő benzinje, de tudja mire kell figyelnie, míg ha csak egy ismerős ül ott, nem biztos, hogy arra figyel, amire kell.

Tanulókocsival nem olcsóbb az ilyen gyakorlás sem, mint a tanuló időszakban volt (2500-3000, vagy több)

2014. dec. 28. 15:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Ha közvetlenül autósiskolán keresztül intézem akkor, 7.000ft/ alkalom. Számomra ez túl sok, ha valaki tud vagy ismer jó oktatót, BP-n akkor küldjön privátba egy elérhetőséget.
2014. dec. 28. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!