Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Subaru Justy-val kapcsolatban...

Subaru Justy-val kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Normál úton annyit eszik mint egy Suzuki Swift? Ennek is olyan egyszerű és olcsó a szervizelése?

Figyelt kérdés

Mennyire bírja a terepezést? Úgy értem ez egy egyszerű összkerekes Suzuki, vagy esetleg strapabíróbb alváz, futómű,stb. van alatta?

Nem igazán értek az autókhoz. Egy olcsó fenntartású, strapabíró, autót keresek ami keveset fogyaszt és emellett bírja a terepezést. Nem feltétlenül rally-zni szeretnék csak rossz földúton is ki bírjak menni vele a telkemre. Ha esetleg ismertek más olyan autót ami alkalmas erre akkor várom a tippeket.

2014. dec. 18. 18:16
 1/2 anonim válasza:

Szia!

A Justy mivel összkerekes ezért kicsivel többet eszik, kb 1-1,5 literrel ha nem nyomod neki annyira. A szervizelése olcsó és megbízható, de + ott van a kardán ezért csak egy picivel több a gond, de az nem szokott elromlani. A terepezést is viszonylag jól bírja, hogyha tényleg nem rallyzni akarsz vele. Egyébként szerintem nincsen megerősítve az alváz. Szerintem ezt vedd vagy egy Suzuki Swift 4wd-t. Remélem segítettem!

2015. jan. 7. 16:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Nagyon jó gép.
2015. jan. 27. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!