Suzuki swift 1.3 16v GS (3jatós) vs Fiat punto 1.2 16v sporting? Melyiket vennétek miért? Melyik megy jobban?
Figyelt kérdés
2014. dec. 17. 07:20
1/6 anonim válasza:
Olcsóbban kijössz a Suzukival az biztos
2/6 anonim válasza:
Suzukival jobban jársz szerintem (de ha már 1.3 16V, akkor inkább vennék sedant, de ez csak az én mániám).
3/6 anonim válasza:
Fiat. A sportingban asszem 6 sebességes váltó van, az egy igazán sportos dolog, amíg meg nem unod a sok váltást.
4/6 anonim válasza:
a suzuki papíron erősebb,viszont a punto könnyebb és a 6 gangos váltóval kb ugyanúgy megy,mint a swift!nagyjából ugyanakkora fogyasztása van mindkettőnek!a suzukiról igazából nem tudok érdemben nyilatkozni,mert sosem volt,puntóm viszont igen!szerintem a kis olasz sokkal szerethetőbb,talán valamivel jobban felszerelt és igényesebb a belseje,és szerintem szebb,bár ez szubjektív!mindkettőnél figyelni kell arra,hogy lehetőleg gyári példányt vegyél,mert sajnos mindkettőnél bele lehet futni a kókány tuning system által felpimpelt hulladékokba,amiben már minden kivan,meg a bele ki lett taposva mer' sporting!!....de krómsárkányos matricával végig van ragasztva az oldala,meg kék helyzetjelzőre telik,de még olaj sosem volt cserélve benne!egy szó mint száz,én az olaszt venném.....
6/6 anonim válasza:
suzuki swift nekem is swift van 1.3 16v és a fogyasztása nagyon jó, pörgős kis kocsi, én nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!