Ennyiért kapsz kevés km - t futott, megkímélt és szép, max 10 éves autót, ennél sokkal többet autóra költeni nem szabad.
2021. nov. 30. 10:38
12/21 anonim válasza:
Én valamilyen Toyotát vennék. Pl. Corolla, Avensis
2021. nov. 30. 10:52
13/21 A kérdező kommentje:
magasabb kis autók közül esetleg?
2021. nov. 30. 10:56
14/21 anonim válasza:
Ford Fusion! Vagy az első generációs Mazda 2, ezek amúgy műszakilag rokonok. Mindkettő teljesen megbízható konstrukció, nekünk 1.4-es 80 lovas Fusion autónk van 13 éve, az eddigi legjobb autónk. Ebbe a kis kasztniba a 80 lóerő is elég, de volt 1.6-os Fusion is (természetesen benzines autókról beszélünk), az 101 lóerős, ennél erősebb benzines a Fusion-bol nem is volt, de nem is kellett, mert ezzel már pályán is "csont nélkül" megállja a helyét. Ezzel a 2 benzinessel különben a kettes Focusokat is szerelték. Úgyhogy röviden a Fusion/ Mazda 2 párost bátran ajánlom.
2021. nov. 30. 11:18
15/21 anonim válasza:
UI utolsó vagyok, a labjegyzetben, a kérdés alján látom a Kia, Hyundai márkákat is, a Kia Venga/ Hyundai ix20 modelleket is csak ajánlani lehet, ezek is magasabb építésű ilyen mini egyterűek, de tágasak, akár a Fusion. Teljesen megbízhatóak, mint mindegyik Kia és Hyundai. S nem is annyira tucat modellek, mint a Golf, Astra.
Kia/Hyundait hanyagolnám mert ilyen árban nagy lutri
12-est támogatom, valami corolla, avensis, auris
esetleg honda accord, civic
értelmes suv ennyiből nem jön ki
max egy régi cr-v vagy rav4
2021. dec. 2. 22:00
19/21 anonim válasza:
Rengeteg ilyen kérdéshez írtam már és ide is leírom.
Renault Megane II 1.6 16V. Szigorúan a 2006-os facelift utánit! A facelifttel a hibák jelentős részét már orvosolták. Az árához képest igen sokat nyújt mind kényelemben mind megbízhatóságban. Az 1.6-os benzines kiforrott technika, nem zabálja az olajat, a mindennapi közlekedéshez bőven elegendő. Vezérlés csere során érdemes az "okoskereket" is cserélni és akkor sokáig megbízható marad. Alkatrész van hozzá bőven, sokat bontanak.Plusz egy pont neki, hogy nem hajlamos rohadásra/rozsdásodásra. 1 milliós keretben szerintem kiváló választás. Én nekem szedán kivitel van, de kombiban is igazán praktikus autó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!