Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha zold van, minden esetben...

Ha zold van, minden esetben megall az oldalso forgalom? Csak maximum a szemben levoknek kell elonyt adnom?

Figyelt kérdés
tegnap 03:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Mit tanultál a zöld jelzésről? Segítek felidézni. Van a telezöld és a nyilas zöld. Így már biztosan rémlik valami.
tegnap 03:51
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
😂#1-nél a pont!👍
tegnap 05:30
 3/16 anonim ***** válasza:
25%

"elonyt adnom"

Ezt az előny dolgot ti honnét szeditek?

Előnye a forma1-ben van egyik versenyzőnek a másikkal szemben!

tegnap 07:36
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem tanultam de latom itt nem fogok valaszt kapni a kerdesemre
tegnap 09:32
 5/16 A kérdező kommentje:
1 jo volna ertelmezni a kerdest. A jobbrol es balrol erkezokre iranyult a kerdes hogy ilyenkor pirosuk van e. Akkor miert relevans hogy teli told vagy nyilas zold? (Egyebkent teli zold) Lehet hogy nem tanultam kreszt de te szovegertesbol sem vagy jo.
tegnap 09:48
 6/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem. Csak ha nyilas a zöld. De ezt illett volna még a kresz vizsgád előtt megtanulnod.
tegnap 10:20
 7/16 anonim ***** válasza:
60%

1.

Kreszben nincs olyan fogalom, hogy elony.

Elsőbbség van!

2.

Gyalogosokról hallotál már?

tegnap 11:15
 8/16 kutyafule4 ***** válasza:
100%
Miféle kérdés ez? A keresztező forgalomnak nyilván pirosa van, ha a tiednek zöld. Ha nyilas lámpád van, ami zöld, akkor biztos lehetsz benne, hogy a veled szemben lévőnek piros. Max gyalogosként figyelj arra, hogy ha zölded van attól még a veled párhuzamosan érkezők rákanyarodhatnak az útra amin átmész, nyilván neked van elsőbbséged ilyenkor.
tegnap 11:20
 9/16 A kérdező kommentje:
8. Válasz kellett ahhoz hogy valaki megfejtse a kérdésre a vàlaszt. Lehet hogy nekem nincs jogsim, de ti jobb ha visszaadjátok mielőtt balesetet okoztok. (Az előző 7 válaszolónak írom)
tegnap 16:56
 10/16 anonim ***** válasza:
57%
Jól értem, jogosítvány nélkül vezetsz?
tegnap 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!