Friss jogsisok! Hány órát vezettetek, mire meglett a forgalmi vizsga?
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 20:04
3/16 anonim válasza:
32-34 Pontosan nem elékszem, vizsga előtt még volt 2 órám ami már "plusz" volt.
5/16 Hovarju válasza:
Én nagyon sokat vezettem, amíg biztos lettem magamban. (és a vizsgára is várni kellett) 65 órát vezettem. Elsőre levizsgáztam, és azóta is napi szinten vezetek.
6/16 anonim válasza:
1 éve van A1 és B, 3 hónapja pedig C kategóriám.
Ha a B kategóriára gondolsz 29, a 30. volt a vizsga . A C kategóriánál 6 óra után mentem rutinra és 23 óra után forgalmira, az A1-nél meg szintén 6 óra után mentem rutin vizsgára és 10 óra után forgalmira. Minden meg lett elsőre😎
8/16 A kérdező kommentje:
Én már 50-nél járok, és még mindig nem érzem, hogy átmennék a forgalmi, szoktam hibázni, nem a legszebb a parkolásom sem 😞
Legszívesebben hagynám az egészet, csak beleöltem már a rengeteg pénzt, meg nem a városban lakunk bent és jó lenne egy kis kocsi a gyerekek miatt, sajna a buszközlekedés itt elég gyér...
De közben nem akarok, nem tudom még százezreket beleverni.
2021. nov. 30. 10:30
9/16 anonim válasza:
Pedig érdemes megcsinálni, utána meg ha már megvan a kutyát nem fogja érdekelni hogy parkolsz vagy vezetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!