Jlitera1020 kérdése:
Hány órát vezettetek forgalmi vizsga előtt?
Figyelt kérdés
Elsősorban azok válaszát várom, akikáj az új rendszerben vizsgáztak - min 580 km; 29 óra, stb...2016. jún. 2. 02:34
1/9 anonim válasza:
Én 29 órát vezettem, a 30. a vizsga volt. A km-ről nem tudok, hogy meglett-e, jóban voltam az oktatóval, és lehet, hogy trükközött valamit, hogy ne kelljen plusz órákat vennem a km miatt.
2/9 anonim válasza:
Hetente megkérdezi valaki, olvass vidsza. Lényegtelen, hogy mások mennyit vezettek, abból semmilyen következtetés nem vonható le. Sokan vizsgáznak 45-50 órával, azok vannak kevesebben, akik 30 óráival le is vizsgáznak.
3/9 anonim válasza:
32-t vezettem, plusz a vizsga. A km tuti nem volt meg, mert jóval többet vezettem városban, de az oktató elírta a saját kilométereit is nekünk.
5/9 anonim válasza:
Az elso oram alkalmaval elmentunk a Matraba es vissza :D ca. 150km
Ugy 10-12 orat vezethettem, a km meg boven megvolt.
Elso probalkozasom volt, nem fizettem, atmentem.
De ez nem jelent semmit. Vezethetsz akarmilyen jol, lehet ez a szazadik orad, ha olyan a vizsgabiztos ugyis megbuktat....
Sok szerencset! :)
6/9 anonim válasza:
70 óra.
Első vizsgám 40 nél volt :D full jól ment erre a végén egy kis semmiség miatt meghúztak.
Aztán 2-3 az nagyon tré volt.
4. Hibátlan
:D
7/9 A kérdező kommentje:
Kedves masodik! Mostanaban nem volt ilyen kerdes, csak kb 2004, meg max 2010-esek, amikor is ugye tok mas volt a vezetesoktatas rendszere. Azert koszonjuk az ertekes hozzaszolast. Se.
2016. jún. 4. 01:13
8/9 anonim válasza:
35 órát. 50-50% volt hogy átmegyek vagy megbukok. Próbavizsgán oktatóm 10 fölötti hibaszámot állapított meg. Élesben nagyon koncentráltam és szerencsém volt. Ez 2014 decemberében volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!