2/14 anonim válasza:
Persze, menne fel hahura aznap.
3/14 anonim válasza:
Ha lenne pénzem ilyen re se vennék.
6.2L-es majdnem 6 méteres SUV, ez nem való a magyar utakra. Városban parkolni nem tudnék, városon kívül meg lehetne folyamat tankolni.
4/14 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ingyen sem kéne. Max akkor, ha kapásból eladhatom. Sosem értettem a SUV kategóriát, a luxus SUV meg egyenesen vicc.
6/14 A kérdező kommentje:
Chhhh
2021. nov. 29. 12:39
7/14 anonim válasza:
Szerintem a gyereket elvinni az 500 m-re levő oviba pont ideális ez a kocsi. Viccen kívül amúgy jöhetne, szeretem az amerikai dögöket, ennek még a belseje is jól néz ki. De inkább csak második autónak lenne jó a fent említett dolgok miatt.
8/14 anonim válasza:
Egyszerű paraszt gyerek vagyok én.Nem való ez nekem...Tucat,tömegautó amit fent tudok tartani a kis fizetésemből.
9/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ez a gép, de én nőből vagyok. Lehet, ezért?
10/14 anonim válasza:
kell a francnak Cadillac
ez a típus meg kifejezetten böszme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!